محلبی سه رنگ لیوانی این دسر محشر و فوق العاده رو اگه اهل دسر هستین از دست ندین بی نهایت خوشمزه و خوش طعم هست و حتما از خوردنش خیلی لذت میبرین. سریع درست میشه و مواد کمی لازم داره.


مواد لازم برای تهیه محلبی سه رنگ

  • 3 لیوان شیر (600 میلی)
  • سه چهارم لیوان شکر (120 گرم)
  • نصف لیوان نشاسته ذرت (45 گرم)
  • 1 عدد تخم‌مرغ کامل
  • 2 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)

برای قسمت شکلاتی

  • 2 تا 3 قاشق سوپخوری شکلات تخته‌ای رنده شده

برای قسمت قهوه

  • 1 قاشق سوپخوری قهوه ترک

برای روی محلبی

  • مخلوط پودر کاکائو و قهوه

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی (پیمانه قنادی 250 میلی هست)


طرز تهیه دسر محلبی سه رنگ لیوانی

طرز تهیه محلبی سه رنگ لیوانی

ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی به نقطه جوش برسد گرم کنید.

سپس نشاسته، شکر، وانیل و تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی تا وقتی رنگ تخم‌مرغ روشن شود هم بزنید.

یک ملاقه از شیر گرمی که به نقطه جوش رسانده‌اید کم‌کم به مخلوط تخم‌مرغی اضافه کرده و همزمان بصورت سریع هم بزنید تا گلوله نبندد.

مخلوط تخم مرغی را داخل قابلمه‌ای که شیر گرم دارد بریزید و هم بزنید و روی اجاق تا وقتی به قوام برسد و غلیظ شود بپزید‌. محلبی پخته شده را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی شکلات آب شده، به دیگری قهوه ترک اضافه کنید.

کرم سومی ساده بماند. کرم 3 رنگ را داخل لیوان های سرو بریزید و در یخچال بذارید سرد شود. بعد از سرد شدن مخلوط پودرکاکائو و قهوه یا نسکافه بپاشید و تزئین و سرو کنید.

نکته مهم: اندازه شکلات و قهوه را با توجه به سلیقه خودتان تنظیم کنید.

با توجه به قوام کرم میتوانید بعد قبل از تقسیم کرم خامه مایع زده شده (یا خامه صبحانه) هم اضافه کنید و هم بزنید. اختیاری است.

بعد ازاینکه لایه اول محلبی رو ریختین بهتره ۵ دقیقه زمان بدین تا رویه ببنده بعد ادامه کار.