محلبی سه رنگ لیوانی این دسر محشر و فوق العاده رو اگه اهل دسر هستین از دست ندین بی نهایت خوشمزه و خوش طعم هست و حتما از خوردنش خیلی لذت میبرین. سریع درست میشه و مواد کمی لازم داره.
مواد لازم برای تهیه محلبی سه رنگ
- 3 لیوان شیر (600 میلی)
- سه چهارم لیوان شکر (120 گرم)
- نصف لیوان نشاسته ذرت (45 گرم)
- 1 عدد تخممرغ کامل
- 2 عدد زرده تخممرغ
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
برای قسمت شکلاتی
- 2 تا 3 قاشق سوپخوری شکلات تختهای رنده شده
برای قسمت قهوه
- 1 قاشق سوپخوری قهوه ترک
برای روی محلبی
- مخلوط پودر کاکائو و قهوه
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی (پیمانه قنادی 250 میلی هست)
طرز تهیه دسر محلبی سه رنگ لیوانی
ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی به نقطه جوش برسد گرم کنید.
سپس نشاسته، شکر، وانیل و تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی تا وقتی رنگ تخممرغ روشن شود هم بزنید.
یک ملاقه از شیر گرمی که به نقطه جوش رساندهاید کمکم به مخلوط تخممرغی اضافه کرده و همزمان بصورت سریع هم بزنید تا گلوله نبندد.
مخلوط تخم مرغی را داخل قابلمهای که شیر گرم دارد بریزید و هم بزنید و روی اجاق تا وقتی به قوام برسد و غلیظ شود بپزید. محلبی پخته شده را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی شکلات آب شده، به دیگری قهوه ترک اضافه کنید.
کرم سومی ساده بماند. کرم 3 رنگ را داخل لیوان های سرو بریزید و در یخچال بذارید سرد شود. بعد از سرد شدن مخلوط پودرکاکائو و قهوه یا نسکافه بپاشید و تزئین و سرو کنید.
نکته مهم: اندازه شکلات و قهوه را با توجه به سلیقه خودتان تنظیم کنید.
با توجه به قوام کرم میتوانید بعد قبل از تقسیم کرم خامه مایع زده شده (یا خامه صبحانه) هم اضافه کنید و هم بزنید. اختیاری است.
بعد ازاینکه لایه اول محلبی رو ریختین بهتره ۵ دقیقه زمان بدین تا رویه ببنده بعد ادامه کار.