تو این مطلب روش تهیه ترشی لبو و انار خوشمزه خوشکل خوشرنگ و خیلی آسون رو براتون نوشتم. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه ترشی لبو و انار

  • چغندر قرمز ۱ کیلو
  • انار دون شده ۲ عدد متوسط
  • سرکه سفید ۱/۵ لیوان
  • نمک و گلپر به میزان لازم
  • آب به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لبو قرمز و انار

طرز تهیه ترشی لبو و انار

۱. برای شروع ابتدا چغندرها را شسته تمیز کرده در قابلمه بگذارید. به اندازه دوبند انگشت بالاتر از سطح چغندرها داخل قابلمه آب ریخته ،درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید چغندرها پخته شوند.
(مدت زمان پخته شدن چغندر ها حدودا ۱ تا ۱/۵ ساعت می باشد.)

۲. اجازه دهید خنک شود. سپس آب لبو را کنار گذاشته، خود لبوها را پوست میکنیم. ۱/۵ ان آب لبو را با ۱/۵ لیوان سرکه سفید به همراه نمک روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا بچوشد. سپس زیر شعله را خاموش کرده تا خنک شود

۳. لبو هارا به هر شکلی که تمایل دارید برش بزنید. ( من با استفاده از کاتر زیکزاکی برش دهنده سیب زمینی برش دادم).

۴. شیشه ای تمیز بردارید و لایه به لایه تکه های لبو و دانه های انار بریزید تا شیشه تقریبا پرشود.

5. به سرکه خنک شده خیلی کم گلپر اضافه کنید و روی لبو و انار داخل شیشه بریزید تا سطح مواد را بپوشاند.

6. بلافاصله می توانید داخل یخچال بگذارید و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه ترشی لبو قرمز و انار

  • اگر سرکه سفید نداشتید می توانید از سرکه قرمز نیز استفاده کنید. حتی امکان.
  • این ترشی ماندگاری زیاده ندارد پس بهتر کم درست کنید و حتما در یخچال نگهداری کند
  • اگر آب لبوی پخته شما زیاد شد،آن را در قالب های یخ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید و به عنوان رنگ غذا برای تزیین پلوهاتون استفاده کنید.
  • حواستون به میزان گلپر باشه، خیلی کم در حد خوش طعم شدن گلپر بریزید چرا که گلپر زیادی باعث تلخی ترشی می شود.
  • بدون انار هم ترشی لبو خوشمزه است. اگه دوست نداشتید می تونید انار رو حذف کنید.

نوش جان

4.7/5 - (4 امتیاز)