تو این مطلب روش تهیه ترشی لبو و انار خوشمزه خوشکل خوشرنگ و خیلی آسون رو براتون نوشتم. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه ترشی لبو و انار
- چغندر قرمز ۱ کیلو
- انار دون شده ۲ عدد متوسط
- سرکه سفید ۱/۵ لیوان
- نمک و گلپر به میزان لازم
- آب به میزان لازم
طرز تهیه ترشی لبو قرمز و انار
۱. برای شروع ابتدا چغندرها را شسته تمیز کرده در قابلمه بگذارید. به اندازه دوبند انگشت بالاتر از سطح چغندرها داخل قابلمه آب ریخته ،درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید چغندرها پخته شوند.
(مدت زمان پخته شدن چغندر ها حدودا ۱ تا ۱/۵ ساعت می باشد.)
۲. اجازه دهید خنک شود. سپس آب لبو را کنار گذاشته، خود لبوها را پوست میکنیم. ۱/۵ ان آب لبو را با ۱/۵ لیوان سرکه سفید به همراه نمک روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا بچوشد. سپس زیر شعله را خاموش کرده تا خنک شود
۳. لبو هارا به هر شکلی که تمایل دارید برش بزنید. ( من با استفاده از کاتر زیکزاکی برش دهنده سیب زمینی برش دادم).
۴. شیشه ای تمیز بردارید و لایه به لایه تکه های لبو و دانه های انار بریزید تا شیشه تقریبا پرشود.
5. به سرکه خنک شده خیلی کم گلپر اضافه کنید و روی لبو و انار داخل شیشه بریزید تا سطح مواد را بپوشاند.
6. بلافاصله می توانید داخل یخچال بگذارید و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه ترشی لبو قرمز و انار
- اگر سرکه سفید نداشتید می توانید از سرکه قرمز نیز استفاده کنید. حتی امکان.
- این ترشی ماندگاری زیاده ندارد پس بهتر کم درست کنید و حتما در یخچال نگهداری کند
- اگر آب لبوی پخته شما زیاد شد،آن را در قالب های یخ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید و به عنوان رنگ غذا برای تزیین پلوهاتون استفاده کنید.
- حواستون به میزان گلپر باشه، خیلی کم در حد خوش طعم شدن گلپر بریزید چرا که گلپر زیادی باعث تلخی ترشی می شود.
- بدون انار هم ترشی لبو خوشمزه است. اگه دوست نداشتید می تونید انار رو حذف کنید.
نوش جان