سوپ شیر و خامه و قارچ بدون مرغ یه سوپ ساده و خوشمزه هست که به راحتی می‌توندی تو خونه درست کنید و از طعم و مزه خوبش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ بدون مرغ برای 4 تا 5 نفر

  • شیر ۱ پاکت
  • قارچ اسلایس شده ۶-۷ عدد
  • هویج درشت ۱ عدد (نگینی خرد کنید)
  • سیب زمینی کوچیک ۱ عدد (نگینی خرد کنید )
  • جو پرک ۱ فنجان
  • کره ۲۵ گرم
  • جعفری خرد شده به مقدار لازم
  • خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز نصف قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۳-۴ ق غذاخوری
  • آب مرغ یا آب گوشت ۲ لیوان (اگه نداشتین ۲ تا عصاره گوشت رو داخل ۲ لیوان آب جوش حل کنید)
  • ذرت نصف فنجان (قابل حذف)
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش دستور پخت سوپ شیر و خامه و قارچ بدون مرغ

طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ بدون مرغ

ابتدا قارچ ورقه شده و کره رو ۲ دقیقه با حرارت نسبتا بالا تفت بدین.

سپس هویج نگینی ریز خرد شده، سیب زمینی نگینی ریز خرد شده و ذرت را هم اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدین.

در ادامه آب گوشت رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا جوش بیاد و هویچ و سیب زمینی کمی پخته بشن.

سپس جو پرک را اضافه کنید و ۱۰ -۱۵ دقیقه دیگه بزارید مواد باهم بپزه و آب سوپ نسبتا کشیده بشه.

شیر را در ظرفی جدا بجوشونید و به سوپ اضافه کنید (شیر حتما باید داغ و جوشیده باشه تا داخل شیر نبره)

درب قابلمه رو نیمه بزارید و صبر کنید تا سوپ با حرارت ملایم بپزه و جا بیفته.

وقتی سوپ نسبتا غلیظ شد و جا افتاد جعفری خرد شده و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه حرارت رو خاموش کنید.

در پایان سس مایونز و آبلیمو و خامه رو باهم مخلوط کنید و کمی آب سوپ بهش اضافه کنید و هم بزنید تا همدمای سوپ بشه و به سوپ اضافه کنید.

نکات مهم و فوت و فن های پخت سوپ شیر و خامه و قارچ بدون مرغ

  • سوپ بعد از اینکه زیرش خاموش بشه و کمی خنک بشه ، غلیظتر میشه پس سوپتون رو موقع پخت خیلی غلیظ نکنید.
  • اگه سوپتون خیلی غلیظ شد میتونید آبجوش اضافه کنید اما اگه شیر جوشیده اضافه کنید خوشمزه تر میشه.
  • سس مایونز طعم سوپ رو واقعا عالی میکنه ، بهتون پیشنهاد میکنم حتما یکبار امتحان کنید.
  • من خودم اکثر مواقع خامه رو حذف میکنم و فقط سس مایونز و آبلیمو به عنوان چاشنی سوپ اضافه میکنم.
  • حتما شیر به دمای محیط برسد تاحالت بریده نشود (اگر مثله من سس شیر و قارچ درست کردین دیگه شیرتون به دمای محیط میرسه و حالت خوبی به سوپتون میده)
  • حتما سوپ با حرارت ملایم بپزدو ریز جوش بخورد.
  • استفاده از، انواع جو (جو پوست کنده، بلغور جو، جو پرک) اختیاری است، اما با جو پرک کارتون راحت تره ومدت زمان پخت کمتره.
  • اگر بعدپخت سوپ غلیظ شد دوباره کمی شیر هم دمای محیط اضافه کنید.
  • اگر عصاره ی مرغ زدین نمک غذا رو کنترل شده بزنید.
  • اضافه کردن آرد لعاب خوبی به سوپ میده و تاثیری در طعمش ندارد اما بازم قابل حذفه چون حو خودش لعاب میده.
  • افزودن جعفری به سوپ باید آخر کار انجام بشه چون نباید بپزد و باید رنگ سبز خودش رو حفظ کنه البته بازم سلیقه ای هست میتونین کلا نزنید و فقط برای تزئین بریزین.
  • اضافه کردن سبزیجات اختیاریه اما به نظرم تروکب ذرت کنار قارچ طعم خوبی به این سوپ میده.
  • از فلفل سفید هم میتونید استفاده کنید اگر دوست دارین سوپتون کاملا سفید باشه.
  • خامه هم نباید در سوپ بجوشد آخر کار حرارت خاموش باشه و اضافه کنید. (اگر رژیم دارین یا طرفدار غذای کم کالری هستین خامه رو حذف کنید) اما خدایی طعم وبافتشو خیلی لطیف و خوشمزه میکنه.