مربای سیب شیشه ای و شفاف یکی از خوشمزه ترین مرباهاست. برای تهیه مربای سیب می‌توندی از سیب زرد، سبز یا سیب قرمز استفاده کنید. برای تهیه این مربا می‌تونید سیب ها رو به قطعات کوچک مکعبی برش بزنید و خرد کنید، حتی می‌تونید به سلیقه خودتون به وسیله قالب، شکل های فانتزی و متنوعی به قطعات سیب بدید.


مواد لازم برای تهیه مربای سیب شیشه ای

  • سیب زرد یک کیلو
  • شکر یک کیلو
  • آبلیمو دو قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین دو یا سه تکه
  • آب نصف پیمانه

آموزش روش تهیه مربای سیب شیشه ای مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه مربای سیب شیشه ای

برای شروع ابتدا سیب‌ها رو بشورید و پوست بگیرید. برای تهیه مربای سیب با پوست سیب ها رو پوست نگیرید. مربای سیب با پوست باعث میشه که تکه های سیب بیشتر شکل خودشون رو حفظ کنن.

انتخاب نوع و رنگ و مزه سیب‌ها بستگی به سلیقه خودتون داره .

برای خرد کردن سیب ها هم میتونید کاتر بزنید هم مکعبی خرد کنید یا حتی قالب بزنید که این مورد هم بستگی به سلیقه خود شما داره.

بعد اینکه خرد کردید، کف قابلمه رو مقداری شکر بریزید. بعد سیب‌های خرد شده رو بریزید روش.

پس میشه یه لایه سیب، یه لایه شکر. سعی کنید لایه آخر شکر باشه. اینجوری بهتره.

درب قابلمه رو بذارید و قابلمه رو داخل یخچال بذارید و یه شب تا صبح زمان بدید بمونه و استراحت کنه. وقتی که صبح که برید سراغش میبینید که سیب‌ها کاملا آب انداخته.

یه مقدار آب هم بهش اضافه کنید و چوب دارچین رو بذارید روش و قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید.

وقتی که به جوش اومد، آبلیمو رو بهش اضافه کنید و درب قابلمه دمکنی بپیچید و حرارت رو هم خیلی کم کنید.

به مدت حدود سه ساعت زمان بدید تا مربا پخت بشه. تو این زمان تکه‌های سیب کاملا رنگ میگیرن و شیشه ای و قرمز خوشگل میشن.

اما اگه که دوست ندارید مربای سیب قرمز رنگ داشته باشید، درب قابلمه رو نذارید. اگه درب قابلمه مربای سیب در زمان پخحت باز باشه، اونوقت رنگ مرباتون مثل عسل زرد و طلایی میشه.

من چون دوست داشتم مثل مربای به قرمز بشه درب قابلمه دمکنی پچیدم و حرارت رو هم کم کردم. زمان پخت هم کمی بیشتر از سه ساعت شد تا که اون مربای سیب شیشه ای و قرمز رنگ قشنگ رو داشته باشم.

وقتی که مربا به قوام کامل و دلخواه رسید، مرباتون آماده‌ست.

تکه‌های دارچین رو جدا کنید و قابلمه رو از روی حرارت بردارید با درب بسته و همون دمکنی بذارید تا چند ساعت بمونه و کاملا خنک بشه.

بعد مربا رو در ظرف شیشه ای و استریل شده بریزید.

ترکیب سیب و چوب دارچین محشره، بهتره که چیزای دیگه بهش اضافه نکنید. این مربای سیب شیشه ای تو صبحانه در کنار کره یا خامه بینهایت خوشمزه میشه. البته به همراه چای یا انواع دمنوش‌ها هم می‌تونید نوش جان کنید.

Rate this post