کوکی مارشمالو یه کوکی جذاب و خوشمزه ست که خیلی عالی و جذابه و پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید!
مواد لازم برای تهیه کوکی مارشمالو
- آرد ۲۰۰ گرم
- کره نرم ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر قهوه ای ۱۲۰ گرم
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی ۶۰ گرم
- مارشمالو مقداری به رنگ های دلخواه
طرز تهیه کوکی مارشمالو
برای تهیه کوکی مارشملو تمام مواد اولیه باید همدمای محیط باشند.
برای شروع ابتدا آرد و نمک و جوش شیرین رو الک کنید و کنار بزارید.
داخل ظرف گودی کره نرم و شکر رو با همزن بزنید تا یکدست بشه تا حدی که ۸۰ درصد از شکر تو این مرحله حل بشه.
تخم مرغ و وانیل رو اضافه و ۳۰ ثانیه ترکیب کنید. مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و در آخر شکلات چیپسی رو هم اضافه کنید.
روی مواد رو بپوشونید و ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدید. از مواد با اسکوپ یا گلوله های ۳۰ گرمی جدا کنید.
وسطش رو گود کنید و یه تکه مارشمالو وسطش قرار بدید و مجدد گلوله کنید با کمی فاصله داخل سینی بچینید.
در صورت تمایل روی سطحش شکلات چیپسی قرار بدید و در فر داغ با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۱۲ دقیقه بپزید تا حدی که از اطراف یکم طلایی بشه.
وقتی خنک شد نوش جان کنید.
نکات تهیه کوکی مارشمالو
- این کوکی مارشملو تا زمانی که گرم هستن مارشمالو وسطش کش پیدا میکنه. خنک بشه دیگه کش نمیاد.
- میتونید بدون مارشمالو هم درستش کنید.
- میتونید وسطش شکلات سکه ای بزارید.
- اگر مارشمالو بزرگ باشه از وسط کوکی میزنه بیرون که واسه من چند تاش از کوکی بیرون زد که زیبایی خاص خودش رو داره پس نگران نشید.