این چیز کیک انبه تک نفره بدون قالب رو چند روز پیش برای دو تا مهمان عزیز درست کرده بودم. چون نتیجه کار خیلی خوشمزه شد روش کار رو براتون نوشتم. امیدوارم که مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک انبه

  • کیک اسفنجی
  • یک عدد انبه بزرگ
  • یک عدد انبه بزرگ
  • دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • نصف لیوان آب
  • دو بسته پنیر ماسکارپونه
  • یک بسته خامه (پاکت صورتی)
  • یک قاشق شکر
  • یک بسته ژله انبه

طرز تهیه چیز کیک انبه

طرز تهیه چیز کیک انبه

برای کراست چیزکیک می تونیم از کیک اسفنجی، شیفون، شکلاتی یا هر کیک ساده ای یا مخلوط بیسکوئیت و کره آب شده استفاده کنیم‌.

من از کیک اسفنجی استفاده کردم.

بهتره از قالب مستطیل کیک (تخته ای) استفاده کنید تا قطر کیکتون کم بشه اگه این قالب رو ندارین می تونید کیک را بعد از پختن و سرد شدن از قطر ببرید و به قطر لازم برسین و با کاتر گرد ته لیوان یا هر وسیله ای قالب بزنید من با ته همون لیوان کاغذی قالب زدم و بعد کیک را ته لیوان گذاشته و مواد پنیری و ژله را رویش ریختم.

برای مواد پنیری یک عدد انبه بزرگ را پوست گرفته و خرد کردم و در مخلوط کن کاملا پوره اش کردم.

دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب مخلوط کرده کمی هم زده بعد روی حرارت کتری بنماری کرده تا کاملا ذرات ژلاتین حل شود بعد کنار میذاریم تا از حرارت بیفتد.

دو عدد پنیر ماسکارپونه را در ظرفی ریخته با همزن کمی میزنیم تا نرم شود بعد یک بسته خامه (پاکت صورتی) را اضافه کرده و یک قاشق شکر و با همزن کاملا مخلوط می کنیم.

پوره انبه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و در آخر ژلاتین بنماری شده که کمی از حرارت افتاده را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مخلوط را روی کراست (کیک یا بیسکوئیت) ریخته و روی مخلوط را صاف کرده در یخچال میذاریم تا حدود یک ساعت بماند.

بعد یک بسته ژله انبه را با یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و روی حرارت کتری بنماری کرده تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود.

بعد وقتی خنک شد کمی پوره یا تکه های انبه روی قسمت پنیرخامه ای گذاشته و ژله انبه را با قاشق آروم روی چیزکیک می ریزیم‌.

در یخچال گذاشته تا حداقل ۵ ساعت بماند و کاملا ببندد.

بخاطر استفاده از پوره انبه در قسمت پنیرخامه ای میزان شکر را می تونید به دلخواه کم یا زیاد کنید.

دقت کنید حتما باید از یک قالب، قالب کمربندی یا مثل من از یک لیوان یا ظرف کاغذی به جای قالب استفاده کنید.


طرز تهیه چیز کیک انبه با یا بیسکویت پتی بور

نیاز به فر و همزن برقی هم ندارید، میتونید مواد رو با همزن دستی میکس کنید.

مواد لازم چیزکیک انبه

  • انبه ۲ عدد متوسط
  • خامه قنادی ۱۵۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
  • پودر قند ۴ قاشق غذاخوری سرصاف
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری استاندارد سرصاف
  • آب نصف لیوان
  • بیسگوییت پتی بور ۲ بسته
  • کره یا مارگارین ۱۳۰ گرم
  • شیر ۲ فنجان

طرز تهیه

پودر ژلاتینو با آب مخلوط کنید، وقتی حالت اسفنجی شد بزارید روی بخار کتری تا کاملا شفاف بشه و بعد بزارید کنار تا کاملا خنک و همدمای محیط بشه.

بیسکوییت رو با هروسیله ای که دارین کاملا پودر کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید.

کف قالب کمربندی کاغذ روغنی بزارید و دور قالب طلق بزارید و با چسب فیکس کنید. (طلق باعث میشه چیز کیک به قالب نچسبه)

بیسکوییت کره ای را داخل قالب بریزید و با گوشتکوب حسابی فشرده و صاف کنید) مخصوصا کناره های قالب را حسابی با گوشتکوب فشار بدین تا موقع در آوردن از قالب بیسگوییت پودر نشه.

قالب رو نیم ساعت داخل یخچال بزارید تا کراست خودشو بگیره.

انبه رو پوست و خرد کنید و با ۱ فنجان شیر میکس کنید.

خامه قنادی و خامه صبحانه و پودر قند و پنیر خامه ای رو با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا یکدست بشه.

۲-۳ قاشق از انبه پوره شده را بزارید کنار و بقیه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست بشه.

ژلاتین خنک شده و شیر را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

مواد خامه ای را روی کراست بریزید و روی مواد خامه ای، پوره انبه ای را که کنار گذاشتین با فاصله بریزید و با خلال دندان فرم بدین تا حالت ابر و بادی بشه.

قالبو حداقل ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد از یخچال خارج کنید. قالبو به آرومی باز کنید و بعد طلق رو جدا کنید. روی چیز کیکو با خامه فرم داده و تیکه های انبه تزئین کنید.

  • قطر قالبم ۲۲ سانت هست.
  • اگه قطر قالب بیشتر باشه ارتفاع چیز کیک کمتر میشه.
  • اندازه مواد مخصوصا پودر ژلاتین رو اصلا تغییر ندین.