معجون علی بابا یا ویتامینه علی بابا از معجونهای معروف و پرطرفداره و فوقالعاه مقوی و البته پر کالریه و برای افرادی که رژیم افزایش وزن دارن انتخاب خیلی خوبیه.
در ادامه با آموزش دستور تهیه معجون علی بابا مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه معجون علی بابا
- شیر نیم لیتر
- بستنی زعفرانی 200 گرم
- بستنی وانیلی 200 گرم
- خرما 5 عدد (یا شیره خرما 2 قاشق سوپخوری)
- عسل 1 قاشق سوپخوری
- دارچین 1 قاشق چایخوری
- موز 2 عدد
- شیره انجیر 1 قاشق سوپخوری
- پودر نارگیل 2 قاشق سوپخوری
- مغز گردو 2 قاشق سوپخوری
- کنجد 2 قاشق سوپخوری
- مغز پسته 2 قاشق سوپخوری
- مغز فندوق 2 قاشق سوپخوری
- مغز بادام 2 قاشق سوپخوری
- گلاب 2 قاشق سوپخوری
- خامه 2 قاشق سوپخوری
- کمپوت آناناس برای تزئین
طرز تهیه معجون ویتامینه علی بابا
مرحله اول، جدا کردن پوست و هسته خرما
برای شروع ابتدا پوست و هسته خرما رو جدا کنید. برای راحتی بیشتر میتونید خرما ها رو چند دقیقه داخل آب ولرم خیس بدید تا پوستشون به راحتی جدا بشه. سپس خرماها رو داخل مخلوط کن بریزید. به جای خرما میتونید از شیره خرما استفاده کنید.
مرحله دوم، میکس کردن مواد معجون
در این مرحله شیر سرد، بستنی، دارچین، موز خرد شده، شیره انجیر، پودر نارگیل، مغز گردو، مغز پسته، مغز فندوق، مغز بادام، کنجد، گلاب و خامه رو داخل مخلوط کن بریزید و مواد رو میکس کنید. تا جایی به میکس کردن ادامه بدید که همه مواد به طور کامل با هم مخلوط و یکدست بشن.
مرحله سوم، سرو و تزئین
معجون رو داخل ظرفهای مورد نظرتون بریزید و سرو کنید و روی معجون رو با خامه و کمپوت آناناس و تکههای موز و انواع مغزها به داخواه خودتون تزئین کنید. همپنین میتونید معجون رو به مدت 1 ساعت داخل فریزر بذارید تا کمی خودش رو بگیره و سفت بشه و بعد سرو کنید.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه معجون
- برای تهیه معجون از موزهای سالم و بدون لک استفاده کنید.
- پودر نارگیل باعث قوام بیشتر معجون میشه.
- برای تهیه معجون از بستنی سفت و یخ زده استفاده کنید.
- برای تهیه معجون میتونید از کنجد خام یا بو داده استفاده کنید.
- برای اینکه طعم اصلی معجون علی بابا رو به دست بیارید از بستنی سنتی استفاده کنید.