ماکارونی با سس قارچ و جعفری یه غذای خوشمزه و ساده و بدون گوشته که تو مدت زمان کوتاهی آماده میشه. در ادامه با دستور پخت ماکارونی با سس قارچ و جعفری مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سس قارچ و جعفری
- ماکارونی صدفی یا حلزونی 375 گرم
- کره 30 گرم
- قارچ ورقه شده 200 گرم
- پیاز ریز شده 1 عدد
- سیر له شده 1 حبه
- فلفل دلمه ای ریز شده 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- سس سفید یک و یک چهارم فنجان
- جعفری تازه ریز شده 1 قاشق غذاخوری
- جعفری خشک 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز پخت پاستا با سس قارچ و جعفری بدون گوشت
مرحله اول، پخت پاستا
پاستا را بپزید و وقتی که آماده شد کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
مرحله دوم، تهیه سس قارچ
برای تهیه سس قارچ، کره را در قابلمه ای کوچک آب کرده و پیاز و قارچ و سیر را اضافه کنید و هم بزنید و تفت دهید تا حدی که پیاز و قارچ نرم شوند.
سپس فلفل دلمهایهای ریز شده و رب گوجهفرنگی را به مایه اضافه کنید و پنج دقیقه دقیقه بپزید.
سپس از روی حرارت برداشته و سس سفید را در آن بریزید. پنج دقیقه دیگر نیز هم زده و اجازه پخت به آن دهید.
مرحله سوم، اضافه کردن سس به پاستا
در آخر کمی نمک و فلفل اضافه کنید و سس را گرم روی پاستا بریزید. می توانید کمی گوشت سینه مرغ نیز به مواد اضافه نمایید.
کافی است گوشت مرغ را به صورت مکعبهای کوچک خرد کرده و کمی در سیر و روغن زیتون تفت دهید و به سس بیفزایید.