طرز پخت این نون لوف مکعبی رو براتون آماده کردن که خیلی خوشگل و پرطرفداره! نکته اصلی پخت داخل قالب در دار اینه که ارتفاع خمیر بعد از استراحت دوم به اندازه ای باشه که حدود یک سانتی متر از بالای قالب خالی باشه!
مواد لازم برای تهیه نان لوف سفید مکعبی
- آرد فانتزی ۳ لیوان
- آب ولرم ۱ لیوان
- خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری
- شکر یک چهارم لیوان
- روغن مایع یک چهارم لیوان
- نمک یک دوم قاشق چای خوری
اندازه قالبم ۲۳×۱۰ با ارتفاع ۱۰ سانتی متر
دستور پخت نان لوف سفید مکعبی
برای شروع ابتدا آرد و نمک رو مخلوط کنید وسطش رو گود کنید شکر، خمیر مایه، آب و روغن رو مخلوط کنید.
مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه بعد ورز بدین تا خمیر کاملا یکدست بشه و به دست نچسبه.
خمیر رو داخل ظرف چرب شده یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه.
هوای خمیر رو بگیرید و روی سطح کار با نوک انگشت ها به اندازه طول قالب پهن کنید و محکم رول کنید و کاملا به هم بچسبونید.
کف و دیواره قالب رو کاملا با کره نرم یا روغن جامد چرب کنید رول خمیر رو داخلش قرار بدین و با دست خمیر رو کمی فشار بدین تا کف قالب رو بگیره.
روی قالب رو با کیسه بپوشونید و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه.
درب قالب رو بذارید. فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه. داخل فر در قالب رو کمی باز کنید اگه طلایی شده بود خارج کنید.
قالب رو چند بار به سطح بکوبید تا نون جدا بشه از قالب جدا کنید روی توری قرار بدین. بعد از اینکه کاملا خنک شد برش بزنید.
نوش جان