کوکی با طعم لیمو و لایه شکلاتی خیلی راحت و فوری، این کوکی های خوشمزه رو از دست ندید!

تو این مطلب با دستور پخت یه کوکی دولایه آشنا میشید که خیلی خیلی راحت درست میشه. احتیاج به قلق خاصی هم نداره و اگه اولین بار هم باشه که داری شیرینی میپزی، خیلی راحت از پسش بر میاید.


مواد لازم برای تهیه کوکی لیمویی

  • ۲۰۰ گرم کره
  • ۱۰۰ گرم شکر (یک ق غ کمتر از نصف لیوان)
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • پوست رنده شده ۲ عدد لیموترش (در حد یک قاشق چای خوری)
  • دو عدد تخم مرغ
  • ۲۵۰ گرم آرد قنادی (1 و ⅔ لیوان)
  • ۵۰ گرم نشاسته ذرت (حدود ½ لیوان)
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر

برای کرم میانی

  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • ۲۵۰ گرم پودر قندئ(۱و ⅔ لیوان حدودا)
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش

برای روکش

شکلات ذوب شده دلخواه به میزان لازم (مارک کارات و سوربن مارک های مناسبی هستند.)


دستور پخت کوکی لیمویی با پوست لیمو رنده شده

طرز تهیه کوکی لیمویی

کره را به همراه شکر و عسل با همزن بزنید تا سفید رنگ شود.

آب لیموترش را به همراه پوست رنده شده لیموترش و تخم مرغ اضافه کرده و با مواد بزنید.

آرد و نشاسته ذرت را به همراه بکینگ پودر با هم الک کرده و به مواد اضافه و مقدار آن را ترکیب کنید تا خمیر یکدستی درست شود.

خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از یکساعت خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت حدود ۳ میلی متر باز کنید.

بار دیگر خمیر پهن شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

بعد از آن خمیر را از یخچال خارج کرده و به اندازه‌ای مربع‌های ۵ در ۵ برش بزنید.

خمیر را روی سینی فر قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر از قبل گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید.

بعد از پخت اجازه دهید کوکی ها روی توری فلزی خنک شود.

کرم میانی را حاضر کنید. سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید کم کم پودر قند را اضافه کنید.

در اواسط هم زدن آبلیمو را هم به ترکیب اضافه کرده و هم زدن را تا جایی ادامه دهید تا کرمی حجیم و پف دار به دست آید.

سپس آن را به صورتی که در فیلم آمده بین دو عدد از کوکی‌ها پایپ کنید.

شکلات دلخواه خود را ذوب کنید. هر کدام از کوکی های دو لایه ی کرم دار را کاملاً در شکلات ذوب شده غوطه ور کنید و بعد روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد و سفت شود.


طرز تهیه کوکی لیمویی ترک دار با پوست لیمو

بیرون این کوکی لیمویی ترد و وسطش نرم و عالیه با عطر و طعمی فوق العاده خوشمزه.

مواد لازم:

  • آرد (285گرم) یا ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق جایخوری
  • شکر دانه ریز 250 گرم
  • پوست 2 عدد لیمو رنده شده (بدوندقسمت سفید چون تلخ میشود)
  • پنیر خامه ای هم دمای اتاق (57 گرم)
  • کره هم دمای اتاق (115 گرم )
  • ‎1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • ‎1 عدد زرده تخم مرغ
  • ‎1/4قاشق چایخوری وانیل
  • 2قاشق سوپخوری آب لیمو ترش تازه
برای غلطاندن
  • 30 گرم شکر
  • 30 گرم پودر قند
‎طرز تهیه

در یک کاسه متوسط ​​آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کنید تا مخلوط شوند. کنار بگذارید.

در غذاساز شکر را با پوست 2 عدد لیمو رنده ریز شده ترکیب کنید. آنقدر مخلوط کنیدتا شکر به رنگ زرد با تکه های کوچک پوست لیمو در بیاید. اگر غذاساز ندارید، شکر و پوست را در یک کاسه بریزید و این دو را با انگشتان خود به هم ماساژ بدهید تا شکر زرد روشن شود.

شکر لیمویی، پنیر خامه ای و کره را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. آنقدر بزنید تا سبک و کرم رنگ شود. تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل و آبلیمو را اضافه کنید و با دور کم مخلوط کنید.

کناره ها و کف کاسه راتمیز کنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند مخلوط آرد را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

خمیر را بپوشانید و به مدت حداقل 1 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

فر را با دمای 170 درجه گرم کنید. کف سینی فر با با کاغذ روغنی بپوشانید.ترکیب شکر و پودر قند را در یک کاسه کم عمق بریزید تا گلوله های خمیر را خوب بغلطانید و پوشش دهید.

با استفاده از یک قاشق یا اسکوپ بستنی کوچک، از خمیر جدا کنید. خمیر را به شکل گلوله درآورید، سپس توپک را در شکرها بغلتانید. گلوله های خمیر را با فاصله داخل سینی قرار دهید.

کوکی ها را به مدت 10-12 دقیقه بپزید. تا حدی که لبه ها کمی طلایی شوند. قسمت پایین شیرینی باید قهوه ای روشن باشد. کوکی ها را بعد از چند دقیقه به توری سیمی منتقل کنید. قبل از نگهداری در ظرف دربسته، باید کاملا خنک شود.