اگر تا به حال لازانیا اسفناج را امتحان نکرده اید، حتما آن را توصیه می کنم. بهترین راه برای خوردن سبزیجات به کودکان.

مواد لازم برای تهیه لازانیا گوشت و اسفناج برای 6 نفر

  • 18 ورقه لازانیا
  • گوشت چرخ کرده 280 گرم
  • اسفناج 150 گرم
  • 1 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 1 هویج
  • فلفل کاپیا 1 عدد
  • 400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
  • 200 میلی لیتر آب داغ
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری ریحان
  • نوک قاشق شکر
  • پنیر چدار رنده شده

برای سس بشامل

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن
  • 3.5 فنجان شیر سرد
  • فلفل سیاه، نمک، جوز هندی

دستور پخت لازانیا اسفناج و گوشت با سس بشامل

طرز تهیه لازانیا اسفناج و گوشت چرخ کرده با سس بشامل

روغن زیتون را در تابه ای مناسب گرم کنید، پیاز و سیر را در آن تفت دهید.

سپس هویج را اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس فلفل کاپیا را اضافه کرده و به پخت ادامه دهید.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس سس گوجه فرنگی، اسفناج خرد شده، شکر، نمک و ادویه را اضافه کنید. پس از 1 تا 2 نوبت مخلوط کردن، آب داغ را اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه با کمترین درجه حرارت و درب اجاق گاز بپزید.

برای سس بشامل، کره را در قابلمه بریزید و آب کنید. آرد را اضافه کرده و تفت دهید.

وقتی بوی آرد بیرون آمد، شیر سرد را اضافه کنید و همزمان هم بزنید. مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و در آخر نمک و ادویه را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید.

کف ظرف فر را کمی از مواد بریزید و ورقه های لازانیا را بچینید.

این کار را به ترتیب 5 بار با سس اسفناج و گوشت چرخ کرده، بشامل و دوباره ورقه لازانیا تکرار کنید. روی آن فقط باید ورقه های لازانیا و سس بشامل باشد. در آخر با مقدار زیادی پنیر چدار بپوشانید.

در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

اجازه دهید لازانیا خارج از فر به مدت 5 دقیقه استراحت کند و سپس آن را برش دهید. نوش جان


طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده و سبزیجات

مواد لازم
  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ عدد هویج کوچک
  • ۱ عدد ساقه کرفس (به دلخواه)
  • ۲ حبه سیر
  • ۲۰۰ میلی لیتر آب
  • ۳۰۰ میلی لیتر گوجه فرنگی پوره شده
  • ۱ ق غ رب گوجه فرنگی
  • ۱ ق م آویشن
  • ۱/۲ ق م فلفل سیاه
  • ۱/۲ ق م پودر فلفل قرمز
  • نمک
برای سس بشامل
  • ۵۰ گرم کره
  • ۳ ق غ آرد
  • ۵۰۰ میلی لیتر شیر سرد
  • ۱/۵ ق غ پنیر پارمسان (به دلخواه)
  • نمک فلفل سیاه جوز هندی

 

  • ورق لازانیا
  • پنیر موزارلا یا پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه

هویج، کرفس، پیاز و سیر رو ریز خرد میکنیم سبزی ها رو ۱ دقیقه توی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و خوب تفت میدیم بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم سپس پوره گوجه فرنگی، آب، نمک و ادویه ها رو اضافه کرده و میذاریم بجوشه حرارت رو کم کرده و حدود ۲۰ دقیقه با شعله ملایم می پزیم.

در این فاصله سس بشامل رو آماده میکنیم کره رو ذوب کرده آرد رو اضافه میکنیم و تا وقتی که بوش بلند بشه تفت میدیم شیر سرد رو اضافه کرده و مداوم هم میزنیم تا قوام بیاد بعد پنیر پارمسان، نمک، ادویه ها رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم و از روی اجاق برمیداریم.

داخل ظرف پیرکس مناسبی از سس گوشتی ریخته چند ورق لازانیا قرار میدیم سپس چند لایه مواد گوشتی سپس روش سس بشامل رو میریزیم لایه آخر رو با ورق لازانیا و سس بشامل تمام میکنیم بعد روش پنیر رنده شده پاشیده و قبل از اینکه داخل فر بزاریم ۳۰ دقیقه صبر میکنیم سپس توی فر با دمای ۱۷۵ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه میپزیم.

نوش جان