اگر می خواهید با روش تهیه یه شیرینی فوق العاده آشنا بشید و خودتون رو به چالش بکشید، حتما دستور پخت شیرینی لوتکا کره ای رو ببینید. یک شیرینی عالی که برای تمام مجالس و مهمونی ها مناسبه.
فقط همه مواد رو از نیم ساعت قبل بیرون بزارین و دقت کنید مارگارین هم باید از قبل بیرون باشه و نرم شده باشه.
مواد لازم برای تهیه شیرینی لوتکا کره ای
مواد لازم برای لایه میانی
- کره مارگارین ۲۵۰ گرم
- آرد ۲۰۰ گرم
مواد لازم خمیر
- آرد ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- خامه فرم گرفته ۱۰۰ گرم
- شیر ۴۰ گرم
- روغن مایع ۲۰ گرم
- گلاب ۴۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
آموزش روش تهیه شیرینی لوتکا کره ای مجلسی و خوشمزه
ابتدا روغن مارگارین را داخل همزن ریخته آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی حاصل بشه.
داخل نایلون بازش میکنیم و میزاریم کنار تا خمیر اصلی رو آماده کنیم.
آرد رو داخل کاسه همزن ریخته و بعد خامه فرم گرفته، تخم مرغ،وانیل، روغن مایع و گلاب را اضافه میکنیم شیر را کم کم اضافه کرده تا خمیر شکل بگیره ده دقیقه ورز میدیم تا خمیر لطیف بشه.
خمیر را روی سطح کار باز میکنیم لایی را بین خمیر قرار میدیم و از هر ۴ طرف جمع میکنیم و با وردنه شروع میکنیم به باز کردن خمیر و تای ۴ لا میزنیم.
ده دقیقه تو یخچال استراحت میدیم. دو مرحله دیگه اینکارو تکرار میکنیم در واقع ۳ مرحله تای چهارلا داریم و هربار ده دقیقه به خمیر استراحت میدیم.
مرحله آخر خمیر رو باز میکنیم و برش میزنیم لای خمیر کرمفیل میریزیم و از دو لبه، خمیر رو به اصطلاح دوخت میزنیم و یک دور وردنه میکشیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم و کنار هم داخل سینی فر میچینیم مقداری رنگ ژله ای خوراکی داخل کاسه میریزیم و با کاتر روی شیرینی چاپ میزنیم.
تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میزاریم بپزه دما و زمان بستگی به فر شما داره.
نکات مهم و فوت وفن های تهیه شیرینی لوتکا کره ای
- من برای بین شیرینی از کرمفیل شیر استفاده کردم آماده از لوازم قنادی میخرم چون مقاوم به حرارت هست! کرم دست ساز از نظر من مناسب نیست.
- این شیرینی شکر نداره و شیرینیش رو از خامه قنادی که داخل خمیر هست و کرمفیل بِینِش و رومال شربت بار میگیره پس لطفا این سه مورد حذف نشه.