شیرینی لطیفه با نشاسته ذرت آوردم براتون خیلی راحت و آسون، بدون دردسر در عرض یک ساعت اماده میشه و بافتش خیلی اسفنجی و نرمه، حتما برا مهمونیهاتون درست کنید و حالشو ببرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی لطیفه با نشاسته ذرت
- آرد سفید ۷۰ گرم (حدودا نصف لیوان سر پر)
- شکر ۸۵ گرم (حدودا نصف لیوان)
- نشاسته ذرت ۲۵ گرم (حدودا یک چهارم لیوان سرخالی)
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ متوسط سه عدد
طرز پخت شیرینی لطیفه با نشاسته ذرت
همه مواد بزاربد هم دمای محیط باشه.
سفیده و زرده را جدا کنید.
ظرف سفیده باید عاری از هر گونه چربی باشه و کاملا خشک و بدون زرده، سفیده را با همزن بزنید تا کمی کف کند و نصف از شکر بهش اضافه کنید تا کامل فرم بگیره، بعد بزارید داخل یخچال.
زرده و ما بقی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه.
ظرف بزرگی بردارید و نشاسته ذرت به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
ارد و بکینگ پودرم سه بار الک کرده و کم کم اضافه کنید، مواد اولش سفته.
بعد کم کم سفیده را اضافه و هم بزنید در حدی که مخلوط بشن.
فر از ده دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه.
شعله پخش کنم بزارید روی شعله کم و بزارید گرم بشه.
مواد داخل قیف بریزید و روی کاغذ روغنی به صورت دایره هایی بریزید. روش پودر قند الک کنید تا روش ترک بخوره، اگه داخل فر میزارید ولی روی گاز پودر قند نپاشید.
مدت زمان پخت داخل فر حدودا ده دقیقه و روی گاز بیست تا بیست و پنج دقیقه. زیاد بمونه خشک میشه. دقت کنید زیر شیرینی که طلایی شد آماده است.
بزارید کامل خنک بشه و بعد خامه را فرم بدید و بین دولایه بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.
نکات مهم
- مواد رو داخل قیف ریخته روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید،و به یک اندازه پایپ کنید.
- روی شیرینی ها پودر قند الک کنید تا خوب ترک بخورن.
- تو فر از داغ با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه تا زیر شیرینی طلایی شود.
- اجازه بدین کاملا خنک شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و بین شیرینی ها خامه فرم گرفته بزنید. و با پودر پسته تزیین کنید و چند ساعت در یخچال بزارید تا کاملا خودشو بگیره.
- این شیرینی مثل اسمش بسیار لطیف و خوشمزه و از نوع بازاری حتما امتحان کنید.