کوکوی مرغ پتزایی یه کوکوی ساده و خوشمزه هست که طعم و مزه متفاوتی با کوکوی مرغ داره. این کوکو گزینه خوبی برای یه شام سبک میتونه باشه. در ادامه با طرز پخت کوکو مرغ پیتزایی مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ پیتزایی
- سینه مرغ 1 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- ماست چکیده 150 گرم
- سس خردل ملایم 50 گرم
- پنیر پیتزا 150 گرم
- آرد سفید 100 گرم
- جعفری خرد شده 25 گرم
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- آویشن 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکو مرغ پیتزایی مرحله به مرحله
مرحله اول، پختن سینه مرغ
یک پیاز رو پوست کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سپس سینه مرغ رو به همراه پیاز، کمی زردچوبه و چند عدد برگ بو یا یک تکه چوب دارچین به همراه دو لیوان آب داخل قابلمه برزید و بپزید. وقتی که مرغ پخت و خنک شد، سینه مرغ رو به صررت مکعبی و ریز خرد کنید.
مرحله دوم، ترکیب کردن تخممرغ با ادویه
تخممرغها رو داخل یک کاسه بزرگ بشکنید. نمک، فلفل، زردپوبه آویشن رو به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا زرده و سفیده تخممرغ کامل ترکیب و یکدست بشه.
مرحله سوم، آماده کردن مایه کوکو
در این مرحله ماست و سس خردل رو داخل یک ماسه کوچک بریزید و مخلوط کنید. سپس مخلوط ماست و سس خردل رو به تخممرغها اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه پنیر پیتزا رنده شده رئ اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد سفید رو اضافه کنید هم بزنید. سینه مرغ خرد شده و جعفری خرد شده رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به طور یکدست با هم مخلوط بشن.
مرحله چهارم، سرخ کردن کوکو
کوکو مرغ پیتزایی رو میتونید داخل فر بدون روغن درست کنید. کف قالب رو کمی چرب کنید و مایه کوکو رو داخل قالب بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد بذازید. برای سرخ کردن کوکو مرغ پیتزایی میتونید مایه کوکو رو قاشق قاشق داخل تابه با روغن داغ بریزید یا مایه کوکو رو به آرومی وسط تابه بریزید و با قطری حدود 1 سانتیمتر کوکو رو سرخ و نوش جان کنید.