این کوکوی نخود آبگوشتی یه غذای نونی و خوش خوراکه و بدون گوشت و مرغ درست میشه ولی خیلی خیلی خوشمزه هست. اینو هم بگم که نخود منبع خیلی خوبی از پروتئین گیاهیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کوکوی نخود آبگوشتی
- نخود ۱۵۰ گرم (یک پیمانه)
- پیاز ۱ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- تخم مرغ ۲ عدد
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- زیره به مقدار لازم
- تخم گشنیز به مقدار لازم
با این مقدار مواد اولیه می تونید حدود ۱۲ تا ۱۵ عدد کوکوی نخود آبگوشتی درست کنید.
دستور پخت کوکوی نخود آبگوشتی
من برای تهیه کوکوی نخود ابتدا نخود رو از ۲۴ ساعت قبل خیس کردم و آبش رو هر چند ساعت عوض کردم و بعد گذاشتم بپزه.
گذاشتم تا کامل بپزه و بعد از پخت آبی باقی نمونه.
سپس نخود پخته رو داخل غذاساز ریختم و پوره کردم. برای پوره و له کردن نخود از هر وسیله ای مثل گوشت کوب و میکسر هم می تونید استفاده کنید. ختی می تونید نخود پخته رو چرخ کنید.
سیب زمینی رو هم آبپز کردم و بعد پوستش رو گرفتم و با رنده ربز رنده کردم.
در ادامه پیاز رو هم رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم. بعد سیر رو هم ربز رنده کردم.
سپس همه مواد رو داخل یک کاسه بزرگ ربختم و مخلوط کردم و تخم مرغ رو هم اضافه کردم و مواد رو به طور کامل ترکیب کردم.
یک ساعت مواد رو در یخچال قرار دادم تا استراحت کنه و بعد داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کردم.
اگر دیدید کوکو نخود آبگوشتی در زمان سرخ کردن وا میره، می تونید کمی آرد سوخاری به مواد اضافه کنید که من اضافه نکردم.
امیدوارم این کوکوی نخود بدون گوشت خوشمزه رو درست کنید و از طعمش خوشتون بیاد. نوش جان