کرپ شکم پر سوخاری یه کرپ غذایی خوشمزه که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید!
مواد لازم برای تهیه کرپ شکم پر سوخاری
مواد لازم برای کرپ:
- 300 گرم آرد
- شیر مایع 700 گرم
- 1 عدد تخم مرغ
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- روغن 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرپ شکم پر سوخاری
همه خمیرُ در ظرفی بریز، هم بزن تا گلوله ای از آرد باقی نمونه، وقتی که خمیر صاف و یکدست شد، داخل تابه نچسبی رو با قلمو کمی روغن مایع میزنی تا چرب بشه و روی حرارت قرار میدی.
از مایه کرپ داخل تابه میریزی و تابه رو میچرخونی تا مواد کاملا پخش بشه. ضخامت کرپ نباید زیاد باشه. وقتی کرپ خودشُ گرفت و سطحش مات و کناره هاش کمی طلایی شد، میتونی برگردونی تا طرف دیگش هم بپزه و مابقی موادُ هم به همین ترتیب بپز و آماده کن.
مواد میانی
- پیاز سفید 1 عدد
- 2 حبه سیر
- پیاز قرمز 3 عدد
- هویج 3 عدد
- 1 عدد سیب زمینی
- 1 عدد سینه مرغ بخارپز، نگینی برش داده شده
- روغن برای سرخ کردن
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- شیر 450 میلی لیتر
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- جوز هندی 3/4 قاشق چایخوری (رنده شده)
- نمک، شکر، فلفل به دلخواه
- 1 قاشق غذاخوری آب قارچ
- تره فرنگی 4-5 عدد خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری پودر پارمزان (اختیاری)
پیازهای سفید و قرمزُ درشت خرد کرده، کنار بذار. هویج و سیب زمینی نیمه پز رو به شکل مکعب خرد کن.
پیاز رو تفت بده تا معطر و سبک بشه، آرد رو اضافه کن، کمی تفت بده، پخت رو ادامه بده، هویج، سیب زمینی و مرغ پخته شده رو اضافه کن و سپس شیرُ اضافه کن، بقیه مواد، نمک، شکر، فلفل، آب قارچ و جوز هندی رو اضافه کن.
بپز تا غلیظ بشه، پیازچه ها رو اضافه کن، تفت بده، سپس پودر پارمزانُ اضافه کن، طبق ذائقه خودت موادُ بچش و از روی شعله بردار و اجازه بده در دمای محیط خنک بشه.
پوشش
- 5 قاشق غذاخوری آرد
- 3 تا 4 تخم مرغ
- آرد سوخاری به میزان لازم
مواد فیلینگُ روی کرپ قرار بده، سپس کرپ رو بصورت مرتب تا کن، همه کرپ ها و مواد میانی رو اماده کن تا تمام بشن، کرپ های آماده شده رو ابتدا در آرد بغلطون، سپس در تخم مرغ زده شده غلطانیده و در آخر در آرد سوخاری بزنو حداقل 45 دقیقه تا 1 ساعت در فریزر قرارشون بده و سپس سرخ کن تا طلایی بشن.
نوش جونتون
طرز تهیه کرپ لازانیا (لازانیا با کرپ)
طرز تهیه کرپ پر شده با سس بولونز
مواد کرپ:
- 2 عدد تخم مرغ (اندازه متوسط)
- 1.5 لیوان شیر (300 میلی لیتر)
- 1/2 لیوان آب (100 میلی لیتر)
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- کمی نمک
- 1.5 لیوان آرد (تقریباً 170 گرم)
همه مواد به جز آرد را در یک کاسه عمیق بریزید و هم بزنید، آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، تابه کرپ یا تابه معمولی را گرم کنید مطابق فیلم کمی کمتر از یک ملاقه از خمیر کرپ را داخل
آن بریزید و بلافاصله تابه را با کج کردن آن پهن کنید و هر دو طرف را بپزید
مواد میانی(سس بولونز)
- 250 گرم گوشت چرخ کرده
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 1 عدد پیاز
- 1 حبه سیر
- 1 هویج
- 1/2 فلفل قرمز
- 200 گرم پوره گوجه فرنگی
- 1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 100-120 میلی لیتر آب یا آب سبزیجات (بر اساس قوام اضافه کنید، نه خیلی آبکی)
- 1 قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
- ریحان تازه
پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید، هویج بسیار ریز خرد شده و فلفل قرمز را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید سپس پوره گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، آب و ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید. درب ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید،در آخر ریحان ریز خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سس بشامل:
- 1.5 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 500 میلی لیتر شیر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- جوز هندی و فلفل سیاه
کره و آرد را تفت دهید سپس شیر و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید تا غلیظ شود.
طرز تهیه:
داخل هر کرپ مقداری گوشت چرخ کرده، مقداری سس بشامل و پنیر رنده شده بریزید، آن ها را مطابق فیلم بپیچید و کنار هم در ظرف پخت قرار دهید،اگر باقیمانده سس بشامل خیلی غلیظ شد، کمی شیر اضافه کنید تا رقیق تر شود و روی کرپ ها بریزید،در آخر روی آن پنیر چدار یا موزارلا (من از موزارلا استفاده کردم) رنده شده بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود.