کوفته کرمانشاهی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانشاه هست که با گوشت چرخ کرده درست میشه و بسته به ذائقه و سلیقه خودتون می تونید ترشی و شیرینی این غذا رو تغییر بدید.
مواد لازم برای تهیه کوفته کرمانشاهی
- گوشت ٤٠٠ گرم چرخکرده
- پیاز ١ عدد درشت
- تخم مرغ ١ عدد
- نعنا خشک ٣ قاشق غذاخوری
- نمک زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن
- مواد لازم برای شهد
- اب ١ فنجان
- شکر ١ فنجان
- سرکه ٣ قاشق غذاخوری
دستور پخت کوفته کرمانشاهی سنتی به روش اصلی
برنج را ٢ ساتت جلوتر خیس میکنیم.
بعد برنج را پخته نیمپز که شد ابکش کرده با گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده و ابگرفته و نمک ونعنا خشک و فلفل و زردچوله و تخم مرغ قاطی کرده و ورز میدهیم.
سپس گلوله ی کوچکی برداشته به شکل اسنوانه در میاوریم و در روغن سرخ میکنیم تمام کوفته ها که اماده شد در قابلمه چیده شهد را رویش ریخته با شعله ی کم ٥٠ دقیقه میگذاریم تا با شعله ی کم دم بکشد در قابلمه دمکنی میگذاریم.
طرز تهیه ی شهد کوفته کرمانشاهی
اب و شکر و سرکه را در قابلمه ریخته میگذاریم بجوش اید و شعله را خاموش میکنیم.
نکته
- اگر کوفته را لب ترش دوست دارید سرکه را بیشتر بریزید و اگر کوفته ی لب شیربن دوست دارید شکر را بیشتر بریزید.
- اگر مواد کوفته چسب کافی نداشت ١ عدد تخم مرغ اضافه کنید از برنج نیم دانه هم میشود استفاده کرد.