کوفته کرمانشاهی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانشاه هست که با گوشت چرخ کرده درست میشه و بسته به ذائقه و سلیقه خودتون می تونید ترشی و شیرینی این غذا رو تغییر بدید.

مواد لازم برای تهیه کوفته کرمانشاهی

  • گوشت ٤٠٠ گرم چرخکرده
  • پیاز ١ عدد درشت
  • تخم مرغ ١ عدد
  • نعنا خشک ٣ قاشق غذاخوری
  • نمک زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن
  • مواد لازم برای شهد
  • اب ١ فنجان
  • شکر ١ فنجان
  • سرکه ٣ قاشق غذاخوری

دستور پخت کوفته کرمانشاهی سنتی به روش اصلی

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی

برنج را ٢ ساتت جلوتر خیس میکنیم.

بعد برنج را پخته نیمپز که شد ابکش کرده با گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده و ابگرفته و نمک ونعنا خشک و فلفل و زردچوله و تخم مرغ قاطی کرده و ورز میدهیم.

سپس گلوله ی کوچکی برداشته به شکل اسنوانه در میاوریم و در روغن سرخ میکنیم تمام کوفته ها که اماده شد در قابلمه چیده شهد را رویش ریخته با شعله ی کم ٥٠ دقیقه میگذاریم تا با شعله ی کم دم بکشد در قابلمه دمکنی میگذاریم.

طرز تهیه ی شهد کوفته کرمانشاهی

اب و شکر و سرکه را در قابلمه ریخته میگذاریم بجوش اید و شعله را خاموش میکنیم.

نکته

  • اگر کوفته را لب ترش دوست دارید سرکه را بیشتر بریزید و اگر کوفته ی لب شیربن دوست دارید شکر را بیشتر بریزید.
  • اگر مواد کوفته چسب کافی نداشت ١ عدد تخم مرغ اضافه کنید از برنج نیم دانه هم میشود استفاده کرد.

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی