کتلت تره فرنگی با سیب زمینی یه غذای ساده و سبکه که تو نیم ساعت آماده میشه. در ادامه با دستور پخت کتلت تره فرنگی با سیب زمینی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کتلت تره فرنگی با سیب زمینی
- تره فرنگی 3 ساقه
- سیب زمینی 2 عدد
- پنیر چدار نصف پیمانه
- پنیر پارمزان یک چهارم پیمانه
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- تخممرغ 2 عدد
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کتلت تره فرنگی پنیری با سیب زمینی
مرحله اول، رنده کردن سیب زمینی
برای شروع ابتدا سیبزمینیها رو پوست بگیرید و ریز رنده کنید. سپس آب سیبزمینی رو به طور کامل بگیرید.
مرحله دوم، خرد کردن تره فرنگی
تره فرنگی ها رو شسته و خشک کنید و سپس ریز خرد کنید.
مرحله سوم، آماده کردن مایه کتلت
سیبزمینی رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. تره فرنگی خرد شده، پنیر پارمزان و پنیر چدار رنده شده رو اضافه کنید. آرد، نمک، فلفل و پودر سیر رو هم اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید.
تخممرغها رو داخل یک کاسه جدا بشکنید و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج و یکدست بشه. سپس تخممرغ رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه مواد رو هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست بشن.
مرحله چهارم، سرخ کردن کتلت
یک تابه نچسب رو روی حرارت بذارید و مقداری روغن بریزید. وقتی که داغ شد، کف دستتون رو چرب کنید و کمی از مواد بردارید و با دست به شکل دلخواه فرم بدید و به آرومی داخل تابه بذارید و هر دو طرفش رو روی حرارت ملایم سرخ کنید.
در آخر با سسی که میکسی از سس چیلی و خامه ترش هست نوش جان کنید.