کتلت سیب زمینی با سوسیس یه غذای سریع و خوشمزه و آسونه. عطر و بوی این کتلت عالیه و خیلی خوشمزه میشه. این کتلت خوشمزه با سیب زمینی خام و سوسیس تهیه میشه و می‌تونید به عنوان یه شام خوشمزه و سبک در نظر بگیرید.

در ادامه با دستور پخت کتلت سیب زمینی خام با سوسیس مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کتلت سیب زمینی با سوسیس بدون گوشت

  • سیب زمینی 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سوسیس 4 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • پاپریکا به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم

دستور پخت کتلت با سوسیس و سیب زمینی خام یا پخته

طرز تهیه کتلت با سوسیس و سیب زمینی

ابتدا سیب‌زمینی‌ها رو پوست بگیرید و بشویید. سپس سیب زمینی خام رو ریز رنده کنید. پیاز رو هم پوست بگیرید و ریز رنده کنید و در ادامه آب پیاز و سیب زمینی رو بگیرید. سپس سوسیس‌ها رو هم ریز رنده کنید.

این کتلت رو می‌تونید با سیب زمینی خام یا پخته درست کنید. با سیب زمینی خام کتلت ترد تر میشه. اما اگه خواستید از سیب زمینی پخته استفاده کنید نیازی به اضافه کردن پودر سوخاری یا آرد نیست.

در ادامه سوسیس رنده شده و پیاز و سیب زمینی رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و ادویه‌ها رو اضافه کنید و کمی نمک و پودر سوخاری بریزید. سپس تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط بشن.

نوع سوسیس مهم نیست. می‌تونید از سوسیس مرغ یا گوشت استفاده کنید و تفاوتی نداره. همچنین می‌توندی از سوسیس کوکتل، آلمانی یا هات داگ هم استفاده کنید.

طرز تهیه کتلت سوسیس با سیب زمینی خام

کمی روغن داخل تابه بریزید تا داغ بشه. سپس با قاشق از مواد کتلت بردارید و داخل تابه بریزید. روی حرارت ملایم کتلت‌ها رو سرخ کنید و سپس برگردونید تا طرف دیگه کتلت‌ها هم سرخ بشه.

بعد از سرخ شدن، کتلت‌ها رو روی دستمال روغن گیر بذارید و به همراه گوجه و خیارشور سرو کنید. نوش جان.

آموزش طرز تهیه کتلت سوسیس با سیب زمینی پخته


نکات مهم و فوت و فن ‌های تهیه کتلت سیب زمینی با سوسیس

  • می توانید از ترکیب آرد نخود و پودر سوخاری خانگی نیز استفاده کنید.
  • به جای از آرد سوخاری، آرد سفید یا آرد نخودچی میشه استفاده کرد. حتی از پودر نان خشک هم می‌تونید استفاده کنید.
  • از ادویه های دلخواه می توانید در تهیه کتلت سیب زمینی با سوسیس استفاده کنید.
  • این غذا به واسطه داشتن سوسیس خودش ادویه ونمک دارد پس به اندازه بریزید.
  • برای سرخ کردن کتلت ها سعی کنید روغن داغ باشد و شعله متوسط رو به کم باشه.
  • ضخامت کتلت رو زیاد نگیرید تا خوب مغز پخت بشه.
  • این کتلت زیاد روغن جذب نمی‌کنه و می‌تونید در فر یا سولاردم نیز این کتلت رو درست کنید.
  • به دلخواه می‌تونید از کمی جعفری ساطوری شده نیز در مواد کتلت استفاده کنید.
  • سوسیس از برند خوب انتخاب کن.
  • آب پیاز یا سیب زمینی رو بگیرید بهتره ولی نگیرید هم خوب میشه و در ترکیب با پودر سوخاری یا آردنخود خوشمزه میشه.
  • برای سرخ کردن کتلت ها، روغن داغ باشه، شعله متوسط رو به کم باشه تا کتلت مغزپخت بشه.