اگه کوکو سبزی رو با این روش درست کنید، دیگه همیشه همینجوری درست می کنید! کوکو سبزی ازاون کوکوهای خوشمزست که خیلی ها دوستش دارن.

کوکو سبزی با زرشک و گردو با سبزی تازه عالی میشه! دوتا نکته مهم در کوکوسبزی خیلی مهمه اولی سبزی تازه و دومی تعداد تخم مرغ که شما نسبت به شلی و یا سفتی مواد تخم مرغ را اضافه یا کم کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو برای 2 نفر

  • سبزی کوکو (گشنیز، شوید، تره، جعفری) پاک شده ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • سیر ۳ حبه
  • گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه ها (زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز و نمک)

دستور پخت کوکو سبزی با زرشک و گردو

طرز تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو

سبزی تازه را پاک کنید داخل لگن بزرگی یک قاشق نمک و دو قاشق سرکه بریزید و مخلوط کنید سبزی را داخل آب بریزید و بزارید خیس بخوره تا ضدعفونی شود بعد ازآب خارج کنید و دوبار دیگه در آب خیس کنید سبزی شسته شده را داخل سبد بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

حالا سبزی را خرد کنید. سبزی کوکو نباید زیاد ریز شود.

پیاز را رنده کنید آبش رو بگیرید سیر رو هم رنده کنید.

حالا به سبزی خردشده پیاز، سیر، ادویه‌ها گردوی خرد شده زرشک و آرد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

داخل تابه روغن بریزید بذارید داغ بشه مواد کوکو را داخل تابه بریزید سطح کوکو و صاف کنید درش رو بذارید تا پخته و سرخ شود وقتی یک طرف کوکو سرخ شد برش بزنید و برگردونید تا طرف دیگه کوکو هم پخته و سرخ شود.

می تونید از قالب هم استفاده کنید قالب مخصوص کوکو و داخل روغن قرار دهید مواد کوکو رو داخل قالب بریزید کمی که خودش روبست قالب رو بیرون بیارید.

نوش جان

طرز تهیه کوکو سبزی با نان باگت سرخ شده