کوفته هندی یه غذای فوق العاده خوشمزه و خوش عطره با نام کوفته مغولی هم شناخته میشه، در هندوستان زمانی که افغانها حاکمیت داشتن غذاهایی که درست میشده به این نام موندگار شدن مثل بریانی مغولی، کوفته مغولی که همگی جزو غذاهای تندن.


مواد لازم برای تهیه کوفته هندی با مرغ چرخ کرده

  • بادام پوست گرفته شده ۱/۴ پیمانه
  • بادام هندی ۱/۴ پیمانه
  • مرغ چرخکرده ۷۵۰ گرم
  • نمک به اندازه لازم
  • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
  • پودر تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری
  • پودر زیره سبز نصف قاشق غذاخوری
  • ترکیب پودر بسباسه(گل جوز هندی) و پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد نخودچی ۱/۴ پیمانه
  • گشنیز ساطوری شده ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص کوفته هندی

  • روغن ۳ قاشق غذاخوری
  • حریره زنجبیل و سیر ۱ قاشق غذاخوری
  • زیره سبز نصف قاشق غذاخوری
  • پیاز نگینی شده ۱ پیمانه
  • نمک مقداری
  • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری (میتونید کمتر بریزید)
  • پودر فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  • پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه
  • پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
  • آب جوش ۱ پیمانه
  • ماست پرچرب نصف پیمانه
  • خامه ۱ پیمانه
  • ادویه گرام ماسالا نصف قاشق چایخوری

دستور پخت کوفته هندی با مرغ چرخ کرده

طرز تهیه کوفته مغولی با مرغ چرخ کرده خوشمزه و متفاوت

برای شروع ابتدا بادام و بادام هندی رو در آسیاب ریخته خوب آسیاب میکنیم.

سپس مرغ چرخ کرده، نمک، پودر فلفل، زردچوبه، دو قاشق غذاخوری از ترکیب پودر بادام زمینی و بادام، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، ترکیب پودر جوز هندی و گل آن، آبلیمو، آرد نخودچی و گشنیز ساطوری شده رو درون غذاساز خوب با هم میکس کرده، کف دست رو چرب میکنیم و از مواد توپک های کوچکی برداشته و گرد میکنیم.

سپس کوفته ها رو درون روغن فراوان با شعله ملایم سرخ میکنیم تا به رنگ قهوه ای روشن بشن (بین ۶ تا ۸ دقیقه).

برای تهیه سس روغن رو درون ماهیتابه ریخته، حریره سیر و زنجبیل رو حدود یک دقیقه تفت داده، زیره رو اضافه کرده یک دقیقه دیگه تفت میدیم، پیاز نگینی شده رو هم اضافه کرده ۳ دقیقه تفت میدیم.

نمک، فلفل قرمز و سیاه رو خوب با مواد ترکیب کرده، پوره گوجه و پودر تخم گشنیز رو اضافه کرده سه دقیقه تفت میدیم تا مواد آب بندازه.

سه قاشق غذاخوری آجیل آسیاب شده و آب جوش رو اضافه کرده خوب مخلوط کرده، درب ماهیتابه رو میبندیم میذاریم چهار دقیقه با شعله ملایم بپزه.

ماست رو اضافه کرده هم میزنیم و کوفته ها رو یکی یکی در ماهیتابه میچینیم و به آرومی با سس مخلوط میکنیم.

مراقب باشید کوفته ها له نشن. در ماهیتابه رو بسته اجازه میدیم مواد روغن بندازه. بعد از اون خامه و ادویه گرام ماسالا رو اضافه کرده مخلوط میکنیم. درب ماهیتابه رو بسته با شعله ملایم میپزیم تا مجدد روغن بندازه. کمی گشنیز ساطوری شده رو اضافه کرده و سرو میکنیم. نوش جان

میشه بجای حریره ها از خود سیر و زنجبیل استفاده کرد.