این کوفته بدون گوشت گیاهی با سویا درست میشه و فوق العاده خوشمزه ست. فقط خودتون باید امتحان کنید تا متوجه طعم و مزه خوبش بشید.

من این کوفته بدون گوشت گیاهی رو زیاد درست می کنم و پای ثابت برنامه غذای مونه. طعمش هم که خیلی عالی میشه و هیچ وقت هم وا نمیره و دستور پخت راحتی داره. امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون باشه.


مواد لازم برای تهیه کوفته با سویا بدون گوشت

  • لوبیا قرمز یک پیمانه
  • کنجاله سویا نصف پیمانه
  • لپه نصف پیمانه
  • برنج نصف پیمانه
  • پیاز یک عدد
  • سبزی خشک (تره و مرزه) ۵ قاشق غذاخوری
  • آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد جو دوسر ۲ قاشق غذاخوری

مواد میانی کوفته

  • پیاز داغ به مقدار لازم
  • آلو به مقدار لازم
  • زرشک به مقدار لازم
  • گردو به مقدار لازم

مواد لازم برای سس کوفته

  • گوجه ۲ عدد
  • رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
  • سبزی خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم

 


طرز تهیه کوفته بدون گوشت با سویا، گیاهی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه کوفته با سویا بدون گوشت

برای شروع ابتدا لوبیا قرمز و لپه رو چند ساعت خیس میکنیم و آبشو عوض میکنیم و جدا میذاریم کامل بپزن.

برنج هم با یک و نیم پیمانه آب و نصف قاشق مرباخوری نمک میپزیم تا آبش کشیده بشه و برنج نرم بشه، لوبیای پخته رو با غذاساز یا گوشتکوب برقی کامل له میکنیم، کنجاله سویا هم جدا گونه چرخ میکنیم و با لپه، برنج، پیاز رنده شده، سبزی خشک، ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، سماق) و آرد ترکیب میکنیم و خیلی خوب با دست ورز میدیم.

در این مرحله از مواد کوفته برمیداریم و یه گلوله درست میکنیم، کمی تختش میکنیم و کمی تز نواد بالا میذاریم وسطش و کوفته رو میبندیم و کامل بصورت توپ گردش میکنیم و توی کمی روغن سرخ‌شون میکنیم.

برای تهیه سس کوفته گوجه رنده شده، پیاز داغ و رب رو توی تابه روی حرارت میذاریم تا آب گوجه کشیده بشه، زعفرون دم کرده، ادویه‌ها، سبزی خشک و کمی آب اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم تا سس بجوش بیاد و بعد کوفته‌ها رو داخل سس میذاریم حدود ۴۵ دقیقه بپزه و سس غلیظ بشه. نوش جان