نان شکم پر پنیری نانی همراه با مربای توت فرنگی و کرم پنیرخامه ای مناسب سفره ی افطار!


مواد لازم برای تهیه نان شکم پر پنیری

مواد لازم خمیر

  • ۳۷۰ گرم آرد مخصوص نان (۲/۵ لیوان)
  • ۵۰ گرم شکر (¼ لیوان سرخالی)
  • ۱۲ گرم خمیر مایه فعال (دو قاشق چای خوری)
  • ۸ گرم نمک (½ قاشق چای خوری)
  • ۱۸۵ تا ۲۱۰ گرم شیر (⅗ لیوان + ۱ قاشق غذاخوری تا ⅘ لیوان + ۱ قاشق چای خوری) ( کم کم اضافه شود تا خمیر لطیفی به دست آید)
  • ۱ عدد تخم مرغ + ۱ عدد زرده
  • ۶۵ گرم کره به دمای محیط رسیده

مواد لازم فیلینگ

  • ۴۰۰ گرم توت فرنگی یخ زده
  • ۲۰۰ گرم شکر (۲ قاشق غذاخوری کمتر از یک لیوان)
  • آب و پوسته رنده شده نصف یک عدد لیموترش
  • ۱ قاشق چای خوری ریحان ریز خردشده (اختیاری)

میتوانید از مربای توت فرنگی آماده هم استفاده کنید.

این مقدار مواد برای ۲ برابر حجم خمیر است.

مواد لازم کرم پنیری

  • ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای به دمای محیط رسیده
  • ۳۰ گرم شکر (۲ قاشق غذاخوری)
  • نصف قاشق چای خوری وانیل مایع یا نوک قاشق چای خوری پودر وانیل

دستور پخت نان شکم پر پنیری با پنیر خامه ای

طرز تهیه نان شکم پر پنیری

۱. خمیر را آماده کنید. تمام مواد خمیر را به جز کره به مدت ۱۰ دقیقه با سرعت کم میکسر یا با دست ترکیب و ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید. شیر را کم کم اضافه کنید.

۲. کره را اضافه کنید و با دست باز به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه دیگر با سرعت کم یا متوسط میکسر یا با دست خمیر را ورز دهید تا اینکه خمیر از اطراف ظرف به راحتی جدا شود.

۳. خمیر را در یک ظرف چرب شده با روغن قرار دهید. روی ظرف را بپوشانید و در جای گرم مانند کابینت یا فر خاموش قرار دهید تا خمیر حدود ۱/۵ ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.

۴. فیلینگ توت فرنگی را حاضر کنید. شکر و توتفرنگی یخ زده و آب و پوسته ی لیمو را در یک قابلمه قرار دهید تا روی حرارت به جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا حدود ۳۰ دقیقه یا کمتر مربا غلیظ شود. سپس ریحان خرد شده را اضافه و حرارت را خاموش کنید.

۵. فیلنگ را در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود.

۶. بعد از استراحت خمیر پف آن را بگیرید و به ۹ توپ با اندازه مساوی تقسیم کنید. هر کدام از توپ ها را با دست پهن کرده و در مرکز آن تا نزدیکی لبه یک فرورفتگی و حفره ایجاد کنید.

7. هر کدام آنها را در سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید با فاصله تا حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دیگر نیز استراحت کند و حجم آنها زیاد شود.

۸. در این فاصله کرم پنیر را حاضر کنید. شکر پنیر و وانیل را با هم ترکیب کنید تا یک دست شود. ظرف کرم باید در دمای محیط تا مرحله بعد باقی بماند.

۹. بعد از استراحت دوم خمیر با ته لیوان مرکز خمیر ها را به داخل فشار دهید تا گودی آن عمیق‌تر شود.

۱۰. مقداری کرم پنیری و روی آن فیلینگ توت فرنگی در داخل حفره خمیر بریزید. سپس نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه منتقل کنید تا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه نان ها بپزند و روی آنها طلایی شود.

۱۱. بعد از پخت امدکی که خنک شدند، روی آنها را پودر شکر بپاشید و با توت فرنگی و ریحان تزئین کنید.

 

5/5 - (1 امتیاز)