کنسرو پوره گوجه فرنگی فوق العاده عالی و کاربردی مخصوصا برای زمستون. من همیشه درست میکنم عالین، به خصوص با گوجه های محلی. سالم و مقرون به صرفه.

مواد لازم برای تهیه کنسرو پوره گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه پوره گوجه فرنگی کنسروی

طرز تهیه پوره گوجه فرنگی کنسروی

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید، البته این کاملا سلیقه ای است میتوانید با پوست کنسرو درست کنید.

اگر دستگاه غذاساز دارید گوجه فرنگی ها را پوره کنید، اگر گوشت گوب برقی دارید، گوجه فرنگی ها را درشت خرد کنید بعد از جوشیدن و نرم شدن با گوشت کوب برقی پوره کنید، اگر هیچکدام از این وسیله ها در دسترستان نبود گوجه فرنگی ها را رنده کنید.

شعله را روشن کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از جوشیدن نمک اضافه کنید و اگر گوجه فرنگی هایتان خیلی گوشتی نبود و آبکی بود اجازه دهید آبش کمی تبخیرشده و غلیظ شود.

بدون اینکه شعله را خاموش کنید پوره گوجه فرنگی را داخل شیشه ها ریخته و اطراف شیشه را تمیز کنید و در شیشه را خیلی محکم ببندید و شیشه ها را برعکس کنید و یک شب تا صبح اجازه دهید تا شیشه ها در همین حالت بماند و خنک شود.

فردا صبح کنسروها را چک کنید، تا حتما در شیشه ها حالت فرو رفتگی داشته باشد، این یعنی عملیات کنسروی کردن به درستی انجام شده است.

حالا با خیال راحت شیشه ها را هفت الی هشت ماه بدون نگرانی میتوانید داخل کابینت و دور از نور خورشید نگهداری کنید.

موارد استفاده برای تمام غذاهایی که نیاز به گوجه فرنگی دارد.

نکته خیلی مهم: سالم و نو بودن در شیشه ها است که وقتی محکم بسته شد وکیوم میشه و مانع از ورود هوا به داخل شیشه میشه.

موارد مصرف: املت، آبگوشت، دمی گوجه، گوجه بادمجون، انواع خوراک ها و …

نکات مهم تهیه پوره گوجه فرنگی کنسروی

  • حواستون باشه از درهای سالم برای شیشه ها استفاده بشه.
  • درب شیشه ها باید کاملا سفت بسته بشه وگرنه هوا میکشه و کپک میزنه.
  • اگر شیشه درست کنسرو بشه به مدت طولانی بیرون یخچال قابل نگهداری است.
  • بعد از باز کردن درب شیشه داخل یخچال نگهداری کنید و سریع مصرفش کنید.
  • بهتره از شیشه های کوچک استفاده کنيد.
  • برای اطمینان از اینکه شیشه کنسرو و هواگیری شده، باید به در شیشه ها توجه کنید، اگر کمی فرورفتگی داشته باشه یعنی شیشه هواگیری شده، ولی اگر برآمده باشه مشکل داره.
  • میتونید داخل کنسرو از سیر، برگ های رزماری، ترخون، ریحون و … استفاده کنید.