مواد لازم برای درست کردن کوفته کاشی
- گوشت چرخ کرده 400 گرم
- برنج پخته شده 2 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
طرز پخت کوفته کاشی مرحله به مرحله
مرحله اول، آماده کردن مایه کوفته کاشی
برای شروع تخم مرغ رو داخل یک کاسه بزرگ بشکنید و خوب با چنگال میزنیم تا از زرده و سفیده کامل با هم مخلوط بشن. سپسبعد گوشت، سبزی، یک عدد پیاز، برنج، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و مواد رو خوب ورز بدید.
مرحله دوم، آماده کردن کوفته
به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوفته رو بردارید و گرد کنید.
مرحله سوم، استراحت دادن به کوفته
کوفته ها رو به مدت یک ساعت داخل یخچال بذارید.
مرحله چهارم، سرخ کردن کوفته کاشی
بعد از یک ساعت کوفته ها رو در روغن سرخ کنید.
مرحله پنجم، آماده کردن سس
برای تهییه سس کوفته یک عدد پیاز رو خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کنید، اواسط سرخ شدن کمی زردچوبه اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد کوفته ها رو بهش اضافه کنید و دو لیوان آب به کوفته ها اضافه کنید و در تابه رو بذارید تا به مدت یک ساعت بپزه و جا بیوفته، اواسط پخت فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و یک ربع آخر نمک و آبلیمو اضافه کنید.