پفک رو تقریبا همه بچه‌ها دوست دارن. میشه تو خونه با پفک سیب زمینی درست که هم خوشمزه‌ش و سالم. پفک سیب زمینی خونگی می‌تونه یه عصرونه سالم و خوشمزه باشه و همچنین برای جشن تولد کودکان یا دورهمی‌های دوستانه گزینه خیلی مناسبیه. در ادامه با طرز تهیه پفک سیب زمینی خونگی بدون پنیر پارمزان مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه پفک خانگی با سیب زمینی

  • سیب نیم کیلو
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • نشاسته ذرت 6 قاشق غذاخوری
  • نمک 2 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل فرمز نصف قاشق چای‌خوری
  • آویشن 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پفک خانگی با سیب زمینی بدون پنیر پارمزان

طرز تهیه پفک سیب زمینی خانگی بدون پنیر پارمزان ساده و آسان و خوشمزه

مرحله اول، آب‌پز کردن سیب زمینی

سیب زمینی ها رو به همراه کمی نمک آب‌پز کنید. بعد از گذشت حدود 30 دقیقه، با یک خلال دندون چک کنید که سیب‌زمینی‌ها پخته باشن، سپس از روی حرارت بردارید و آب قابلمه رو خالی کنید.


مرحله دوم، پوره کردن سیب زمینی

تا سیب زمینی ها داغ هستند، پوستشون رو بگیرید و پوره کنید. دقت کنید که سیب زمینی باید به طور کامل پوره بشه و پوره کاملا یکدست باشه. برای یکدست شدن می‌تونید پوره رو از توری یا الک ریز رد کنید.


مرحله سوم، اضافه کردن ادویه‌ها به پوره سیب زمینی

در این مرحله نشاسته ذرت، پنیر پیتزا (یا به دلخواه پنیر پارمزان)، نمک، فلفل قرمز و سیاه، آویشن و پودر سیر رو به پوره سیب زمینی اضافه کنید و  مواد رو حسابی ورز بدید تا حالت خمیری شکل پیدا کنه.


مرحله چهارم، فرم دادن به خمیر

در این مرحله خمیر رو داخل کیسه فریزر بریزید و با وردنه صاف کنید به طوری که ضخامت خمیر حدود یک سانتی‌متر باشه.

طرز تهیه پفک خانگی با سیب زمینی


مرحله پنجم، استراحت دادن به خمیر

خمیر رو به مدت نیم ساعت داخل فریزر بذارید تا خودش رو بگیره و برای برش زدن آماده بشه.


مرحله ششم، برش زدن خمیر

بعد از گذشت نیم ساعت، خمیر رو از یخچال خارج کنید. کیسه فریزر رو پاره کنید و با چاقوی تیز، خمیر رو که سفت شده به اندازه‌های یکسان برش بزنید.

پفک سیب زمینی بدون پنیر پارمزان


مرحله هفتم، سرخ کردن پفک سیب زمینی داخل روغن

داخل یک قابلمه گود روغن سرخ کردن بریزید. پفک سیب زمینی باید به صورت شناور در روغن سرخ بشه. وقتی که روغن داغ شد، پفک ها رو به آرئمی داخل روغن قرار بدید و سرخ کنید. وقتی که پفک سرخ شد، روی دستمال مخصوص بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه . سپس به همراه سس کچاپ سرو و نوش جان کنید.