بریم سراغ یه خورش بینهایت خوشمزه از خطه کرمانشاه. بله، خورش پر طرفدار خلال، اگر دوست کرمانشاهی.
مواد لازم برای تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی مجلسی
- گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- خلال بادام ۱۰۰ گرم
- زرشک سیاه یا قرمز ۵۰ گرم
- شکر۱ قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- پودر دارچین به مقدار لازم
- زعفران به مقدار لازم
- لیمو عمانی ۱ عدد
- گلاب به مقدار لازم
- هل به مقدار لازم
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
- روغن کرمانشاهی
دستور پخت خورشت خلال بادام کرمانشاهی مجلسی با گوشت قرمز تکه ای گوسفندی به روش اصلی
راز خوشمزگیه این خورش استفاده از روغن کرمانشاهی هست.
ابتدا پیاز را نگینی کرده و در روغن کرمانشاهی سرخ میکنیم زردچوبه و فلفل زده تا شفاف شود سپس گوشت خورشتی را اضافه کرده (گوشت باید ریز خرد بشه) با پیاز تفت میدهیم.
بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد رب گوجه را اصافه کنید و دوباره مواد را باهم سرخ کنید تا رب رنگ باز کند پودر دارچین یا چوب دارچین زده و بعد از آن آب ولرم اضافه کرده و اجازه میدهیم گوشت ۳ ساعت بپزد.
در این فاصله زرشک ها را که معمولا برای این خورش از زرشک سیاه استفاده میکنن را بشورید و در تابه با روغن کرمانشاهی یا کره و شکر تفت دهید و کنار بگذارید.
خلال های بادام را هم که حداقل یکساعت قبل با گلاب و آبجوش خیس کردید در تابه تفت دهید و بعد از پخت گوشت به همراه زرشک به گوشت اضافه کنید، زعفران، نمک و پودر هل و لیمو عمانی که سوراخ کردید و در آب گذاشتید تا تلخیش از بین بره را به خورش اضافه کنید.
لیمو عمانی فقط ۲۰ دقیقه در خورشت باشه و بعد خارجش کنید تا خورشت تلخ نشود.
سپس در قابلمه را کذاشته روی شعله ملایم تا کاملا خورشت جا بیافتد، این خورش بسیار خوشمزهست حتما یه بار درستش کنید.
نکتهی مهمی که باید رعایت کنید تا خورشت خلال تون مثل خورشت خلال اصل کرمانشاهی بشه اینه که رب گوجهفرنگی را مستقیم به گوشت نمیزنن و بعد از پخت گوشت تفت داده و اضافه میکنن.