خورش هویج با گوشت تک ای یه خورشت فوق العاده خوشمزه و راحته. نمیدونم تا حالا امتحان کردید یا نه، ولی واقعا خورشت خوشمزه و درجه یکی هست.
اگه طعم ها و مزه های جدید رو دوست دارید امتحان کنید و به برنامه غذاهامی تکراری، تنوعی بدید، پیشنهاد میکنم این خورشت هویج رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش هویج با گوشت قرمز
- گوشت گوسفندی 250 گرم
- هویج خلال شده 4 عدد
- آلو 6 تا 8 عدد دونه
- زعفران دم کرده غلیظ 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط 2 عدد (یا پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری)
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- دارچین به مقدار لازم
دستور پخت خورشت هویج با گوشت قرمز گوسفندی تکه ای
برای شروع ابتدا گوشت رو کمی تفت بدید و بعد پیاز داغ رو بهش اضافه کنید و باهم کمی تفت بدید.
سپس زردچوبه، فلفل و دارچین رو بهش اضافه کنید و کمی تفت بدید. (نمک رو اضافه نکنید.)
چون از پیاز داغ آماده استفاده میکنم اول گوشت رو تفت میدم بعد پیاز داغ و ادویه رو اضافه میکنم.
اما اگه پیاز داغ آماده ندارید میتونید اول پیاز رو تفت بدید و وقتی که کمی تفت خورد بعد گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت سرخ بشه و بعد زردچوبه، فلفل و دارچین رو بهش اضافه کنید و کمی تفت بدید.
بعد اینکه گوشت و پیاز خوب تفت خوردن، آب جوش رو اضافه کنید و درب قابلمه رو بذارید و وقتی که به جوش اومد بعد حرارت رو کم کنید تا ریز ریز جوش بزنه.
تا خورشتمون داره ریز ریز میجوشه هویج ها رو پوست میگیریم و خلالی کنیم. برای زیباتر شدن ظاهر خورشت سعس کنید همه هویج ها یک اندازه خلالی بشن.
بعد از اینکه هویج ها رو خلالی خرد کردید، سپس داخل تابه بریزید و به همراه مقداری روغن تفت بدید.
وقتی که پخت گوشت تقریبا کامل شد، تو یک ساعت آخر کار آلوهای خیس خورده رو بهش اضافه کنید. من آلو ها رو از چهار پنج ساعت قبل خیس میکنم.
میتونید آلوها رو قبل از اضافه کردن به خورشت با کمی کره تفت بدید تا یه موقع تو خورشت وا نره.
کمی بعد، وقتی که حدود چهل دقیقه تا نیم ساعت به آماده شدن خورشت مونده، خلال های هویج سرخ شده رو اضافه کنید و در نهایت هم زعفران غلیظ رو بریزید هم بزنید و درب قابلمه رو بذارید تا ریز ریز بجوشه و خورشت حسابی جا بیوفته.
در آخر نمک خورشت رو اضافه کنید. به دلخواه و در صورتی که خورشت هویج ملس دوست دارید مقداری آبلیمو اضافه کنید. توجه داشته باشید که خورشت هویج با گوشت گوسفندی زیاد آبدار نیست.