خورشت تره فرنگی با مرغ رو امتحان کردید؟ من عاشق تره فرنگی هستم تو فصلی که هست خورش تره فرنگی و کوکو تره فرنگی باهش درست می کنم. این مقدار مواد اولیه برای 4 تا 5 نفر هست و میتونید مقدارشو کم و زیاد کنید. اگر مثل من طعم تره فرنگی رو دوست دارید بیشتر بریزید.

مواد لازم برای تهیه خورشت تره فرنگی با مرغ

  • 350 تا 400 گرم تره فرنگی
  • 500 گرم مرغ
  • 100 تا 150 گرم لوبیا چیتی (یا لوبیا قرمز، میتونید هم نریزید)
  • 250 گرم سبزی نعنا و جعفری سرخ شده (من نریختم)
  • 1 عدد پیاز
  • زعفران دم کرده
  • عصاره گوشت به دلخواه
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • 2 تا 3 عدد پرک لیمو

طرز تهیه خورشت تره فرنگی با مرغ

طرز تهیه خورشت تره فرنگی با مرغ

برای شروع ابتدا پیاز را نگینی و کمی تفت دهید تا سبک شود بعد زردچوبه را اضافه و تفت دهید و بعد مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش عوض شود. بعد آب جوش میریزیم تا مرغ نیم پز شود.

لوبیا ها را میتونید جداگانه بپزید و در آخر به خورشت اضافه کنید و هم میتونید چند ساعت خیس کنید بنا به نوع پخت لوبیا از اول یا اواسط پخت به خورشت اضافه کنید تا بپزد.

تره فرنگی ها را پاک و سایز دلخواه برش بزنید. نیم ساعت خیس کنید و کاملا بشورید تا گل نداشته باشن. بعد جداگانه سرخشون کنید.

سبزی نعنا و جعفری را سرخ میکنیم بعد از نیم ساعت وقتی که مرغ نیم پز شده سبزی را اضافه میکنیم. من نعنا جعفری نریختم و به جاش یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کردم.

یک ساعت آخر پخت تره فرنگی و پرک لیمو، نمک، فلفل، زعفران و عصاره را اضافه کنید و زمان دهید تا خورشت جا بیوفتد و غلیظ شود.

میتونید از لیمو عمانی هم استفاده کنید و چند ساعت قبل لیموها رو سوراخ و خیس کنید یا از ابلیمو استفاده کنید به عنوان چاشنی این خورشت.

اینم مدنظر داشته باشید که نعنا زیادی باشه تلخ میکنه غذا رو و باید به نسبت یک سوم استفاده کنید.