خورشت تره فرنگی با مرغ رو امتحان کردید؟ من عاشق تره فرنگی هستم تو فصلی که هست خورش تره فرنگی و کوکو تره فرنگی باهش درست می کنم. این مقدار مواد اولیه برای 4 تا 5 نفر هست و میتونید مقدارشو کم و زیاد کنید. اگر مثل من طعم تره فرنگی رو دوست دارید بیشتر بریزید.
مواد لازم برای تهیه خورشت تره فرنگی با مرغ
- 350 تا 400 گرم تره فرنگی
- 500 گرم مرغ
- 100 تا 150 گرم لوبیا چیتی (یا لوبیا قرمز، میتونید هم نریزید)
- 250 گرم سبزی نعنا و جعفری سرخ شده (من نریختم)
- 1 عدد پیاز
- زعفران دم کرده
- عصاره گوشت به دلخواه
- نمک
- فلفل سیاه
- 2 تا 3 عدد پرک لیمو
طرز تهیه خورشت تره فرنگی با مرغ
برای شروع ابتدا پیاز را نگینی و کمی تفت دهید تا سبک شود بعد زردچوبه را اضافه و تفت دهید و بعد مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش عوض شود. بعد آب جوش میریزیم تا مرغ نیم پز شود.
لوبیا ها را میتونید جداگانه بپزید و در آخر به خورشت اضافه کنید و هم میتونید چند ساعت خیس کنید بنا به نوع پخت لوبیا از اول یا اواسط پخت به خورشت اضافه کنید تا بپزد.
تره فرنگی ها را پاک و سایز دلخواه برش بزنید. نیم ساعت خیس کنید و کاملا بشورید تا گل نداشته باشن. بعد جداگانه سرخشون کنید.
سبزی نعنا و جعفری را سرخ میکنیم بعد از نیم ساعت وقتی که مرغ نیم پز شده سبزی را اضافه میکنیم. من نعنا جعفری نریختم و به جاش یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کردم.
یک ساعت آخر پخت تره فرنگی و پرک لیمو، نمک، فلفل، زعفران و عصاره را اضافه کنید و زمان دهید تا خورشت جا بیوفتد و غلیظ شود.
میتونید از لیمو عمانی هم استفاده کنید و چند ساعت قبل لیموها رو سوراخ و خیس کنید یا از ابلیمو استفاده کنید به عنوان چاشنی این خورشت.
اینم مدنظر داشته باشید که نعنا زیادی باشه تلخ میکنه غذا رو و باید به نسبت یک سوم استفاده کنید.