خاگینه هویج آوردم براتون فوق العاده مجلسی و شیک و خوشمزه! این خاگینه هویج توپر رو اگه یک بار درست کنید احتمالا عاشقش میشید، من که شدم!
مواد لازم برای تهیه خاگینه هویج قالبی توپر مغزدار
- هویج ۳ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۲ ق غ سرپر
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- گردو خرد شده ۱/۲ لیوان
- پودر گل محمدی قاشق مرباخوری
- پودر دارچین قاشق مرباخوری
- پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
- آب ۱ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- دانه هل ۱ عدد
- زعفران ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
دستور پخت خاگینه هویج قالبی توپر مغزدار مجلسی
برای شروع ابتدا شهد را آماده کنید تا خنک بشه، آب و شکر را مخلوط کنید روی حرارت قرار بدید وقتی شکر آب شد ۱ قاشق گلاب یا ۱ دانه هل را با دست شکسته داخل شهد بریزید، وقتی غلیظ شد آبلیمو رو بریزید و حرارت رو خاموش کنید.
هویج را رنده ریز کنید و آبش رو بگیرید، آرد، زعفران، روغن و وانیل را اضافه کنید خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ ها اضافه کرده مخلوط کنید.
قالب سیلیکونی را چرب کنید نصف مایه را داخلش ریخته وسطش مخلوط گردوی خرد شده، پودر گل محمدی، پودر دارچین و هل را ریخته و با مایه خاگینه پر کرده و صاف کنید.
قالب را به مدت حدود ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار بدید (شعله پایین) وقتی خاگینه پخت (با سیخ چوبی میزان پخت آن را چک کنید) گریل را روشن کنید تا گریل بشه.
از فر که خارج کردید شهد خنک شده را به خاگینه داغ بریزید (داخل قالب) حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا شهد رو جذب کنه سپس از قالب جدا کنید.
نکات مهم تهیه خاگینه هویج قالبی توپر مغزدار
- قالب رو طوری پر کنین که یکی دو سانت از سرش خالی بمونه چون خیلی پف میکنه.
- وقتی از فر درش آوردین شیره رو بریزین رو خاگینه.
- بلافاصله از قالب دربیارین و توی ظرف سرو بزارین.
- من برای پررنگ شدن شیره یه لحظه یه چای پاکتی گذاشتم توی شیره ی داغ و برداشتم.
- توی قالبهای کوچیک سیلیکونی درست کنین شبیه فینگر فود میشه؛ خاگینه لقمه ای.
طرز تهیه خاگینه هویج رولی
سه عدد تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوری آرد و ۶ قاشق غذاخوری هویج رنده شده (خیلی ریز) و یک قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق غذاخوری شکر و دارچین مخلوط می کنیم و داخل تابه به صورت نازک میریزیم و میزاریم بپزه و برمیگردونیم و مواد میانی (پودر نارگیل پودر گل محمدی دارچین و پودر گردو یا بادام) رو روش میریزیم و رول میکنیم بعد برش میدیم و شربت یا شیره سرد رو روش میریزیم.
نوش جان