کرم پسته و شیرعسلی یک دسر بی نظیره و خیلی خیلی خوشمزه هست که پیشنهاد می کنم امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کرم پسته با شیرعسلی
- شیر یک و نیم پیمانه
- شیر عسلی نصف پیمانه
- پودر پسته ۵۰ گرم
- پودر هل یک دوم قاشق چای خوری
- گلاب ۴ قاشق سوپ خوری
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- پودر ژلاتین یک و نیم قاشق سوپ خوری
- وانیل شکری یک دوم قاشق چای خوری
در صورت عدم تمایل به مصرف شیر عسلی، مقدار شیر رو ۲ لیوان بریزین و به جای شیر عسلی نصف پیمانه شکر بریزین (اما ترکیب پسته و شیرعسلی واقعا خوشمزه است)
اندازهها بر اساس پیمانه و قاشقهای استاندارد هست، من با نصف مواد درست کردم.
دستور تهیه کرم پسته با شیر عسلی
۱. ابتدا یک دوم پیمانه از شیر رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید و بذارید روی حرارت غیرمستقیم (بخار کتری) تا تمام ذرات حل بشود، در این مدت با قاشق حتما هم بزنید.
۲. خامه صبحانه رو با سه چهار قاشق از شیر مخلوط کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا کاملا یکدست بشود.
۳. همه مواد رو بجز پسته داخل قابلمه مناسب ریخته وروی حرارت کم میذاریم، فقط در حد اینکه مواد گرم شود. (حدود سه الی چهار دقیقه)
۴. از رو حرارت برداشته و پودر ژلاتین آماده شده رو به مواد دسر اضافه میکنیم (اول یه قاشق بریزید سریع هم بزنید و بعد بقیه آن را اضافه کنید ولی در تمام مدت مخلوط رو هم بزنید.)
۵. بعد پودر پسته رو مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا مخلوط و یکدست شوند.
۶. قالب سیلیکونی رو آب سرد گرفته و با تکان دادن آبهای اضافه آن را گرفته و مواد را داخل آن میریزیم.
۷. حدود ۸ الی ۱۲ ساعت در یخچال استراحت داده و بعد سرو میکنیم.
8. برای جدا کردن دسر ابتدا لبههای دسر رو با نوک چاقو جدا کنید و بعد داخل ظرف برگردونید، بهتره ظرف سرو رو خیس کنید که اگه جای دسر مناسب نبود به راحتی بتونید تکون بدید.
نکته مهم:
میتونید از چند قطره رنگ سبز مجاز خوراکی استفاده کنید که من استفاده نکردم.