موچی شکلاتی با فیلینگ گاناش! با این مقدار مواد اولیه حدود ۷ تا ۱۰ عدد موچی دارید.
مواد لازم برای تهیه موچی شکلاتی
- آرد برنج گلوتینوس 100 گرم (این آرد کاملا نرم و سفید رنگ است.)
- پودر کاکائو 20 گرم
- پودر شکر 90 گرم
- شیر 1 پیمانه
- کره 45 گرم به دمای محیط رسیده
- گانش شکلاتی (با میزان مساوی شکلات و خامه گانش درست کنید) و کاملا در یخچال خنک شده به میزان لازم
- آرد برنج اضافی
طرز تهیه شیرینی موچی شکلاتی
ابتدا گانش را حاضر کنید من از شکلات تلخ استفاده کردم ۱۰۰ گرم خامه را به دمای جوش رساندم و ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده را داخلش ریختم تا ذوب شد و سلفون کشیدم و پس از خنک شدن ۲۴ ساعت در یخچال گذاشتم.
حالا با قاشق اسکوپ کوچک از گانش برداشته و روی کاغذ روغنی چیده و داخل فریزر به مدت یک تا دو ساعت قرار بدین.
مواد موچی را در ظرف ریخته و مخلوط کنین و سلفون بکشین و در مایکروویو ۳۰ ثانیه زمان بدین هم بزنین مجدد سلفون بکشین و ۳۰ ثانیه ی دیگر و …. حدود ۴ یا ۵ بار برای من زمان لازم داشت تا به غلظت لازم برسه که وقتی با قاشق سیلیکونی هم میزنین، مثل حلوا کامل از ظرف جدا شده و وسط ظرف جمع بشه.
حالا خمیر رو پهن کنین تا خنک بشه سلفون بکشین و نیم ساعت بذارین یخچال تا سفت بشه.
روی سطح کار آرد برنج بپاشید و انگشتاتون رو هم به آرد آغشته کنین تکه ای از خمیر به اندازه ی یک گردو برداشته روی سطح کار خوب پهن کنین و داخل آن یک اسکوپ گاناش بذارین و خمیر را ببندین و در صورت دلخواه توی پودر کاکائو بغلتوتین.
حالا آماده ی مصرفه اما پیشنهاد میکنم چند ساعت قبل مصرف توی ظرف دربسته بذارین یخچال.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه شیرینی موچی شکلاتی
- فقط سرعت عمل تون بالا باشه که مواد گرم نشه.
- تا جایی که ممکنه خمیر رو با دست نازک کنین حدود ۲ یا ۳ میلی.
- خمیر با آرد برنج گلوتینوس کشدار و لطیفه و به راحتی پهن و نازک میشه.
- حتما در یخچال نگهداری کنین و طرف ۲ یا ۳ روز مصرف کنین و گرنه بذارین فریزر.
- میتونین به جای گانش هر نوع کرم، شکلات یا بستنی استفاده کنین اما حتما باید فریز شده و سرد باشه که بتونین داخل خمیر بذارین.
وسط دستور و آموزش موچی دبدن دندونها حالمو بهم زد لااقل میزاشتین آخر کار حال بهم زنی بود
مهدیه جان تبلیغات بود اون. ببخشید دیگه.