موچی شکلاتی با فیلینگ گاناش! با این مقدار مواد اولیه حدود ۷ تا ۱۰ عدد موچی دارید.


مواد لازم برای تهیه موچی شکلاتی

  • آرد برنج گلوتینوس 100 گرم (این آرد کاملا نرم و سفید رنگ است.)
  • پودر کاکائو 20 گرم
  • پودر شکر 90 گرم
  • شیر 1 پیمانه
  • کره 45 گرم به دمای محیط رسیده
    گانش شکلاتی (با میزان مساوی شکلات و خامه گانش درست کنید) و کاملا در یخچال خنک شده به میزان لازم
  • آرد برنج اضافی

طرز تهیه شیرینی موچی شکلاتی

طرز تهیه موچی شکلاتی بدون فر کره ای
ابتدا گانش را حاضر کنید من از شکلات تلخ استفاده کردم ۱۰۰ گرم خامه را به دمای جوش رساندم و ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده را داخلش ریختم تا ذوب شد و سلفون کشیدم و پس از خنک شدن ۲۴ ساعت در یخچال گذاشتم.

حالا با قاشق اسکوپ کوچک از گانش برداشته و روی کاغذ روغنی چیده و داخل فریزر به مدت یک تا دو ساعت قرار بدین.

مواد موچی را در ظرف ریخته و مخلوط کنین و سلفون بکشین و در مایکروویو ۳۰ ثانیه زمان بدین هم بزنین مجدد سلفون بکشین و ۳۰ ثانیه ی دیگر و …. حدود ۴ یا ۵ بار برای من زمان لازم داشت تا به غلظت لازم برسه که وقتی با قاشق سیلیکونی هم میزنین، مثل حلوا کامل از ظرف جدا شده و وسط ظرف جمع بشه.

حالا خمیر رو پهن کنین تا خنک بشه سلفون بکشین و نیم ساعت بذارین یخچال تا سفت بشه.

روی سطح کار آرد برنج بپاشید و انگشتاتون رو هم به آرد آغشته کنین تکه ای از خمیر به اندازه ی یک گردو برداشته روی سطح کار خوب پهن کنین و داخل آن یک اسکوپ گاناش بذارین و خمیر را ببندین و در صورت دلخواه توی پودر کاکائو بغلتوتین.

حالا آماده ی مصرفه اما پیشنهاد میکنم چند ساعت قبل مصرف توی ظرف دربسته بذارین یخچال.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه شیرینی موچی شکلاتی

  • فقط سرعت عمل تون بالا باشه که مواد گرم نشه.
  • تا جایی که ممکنه خمیر رو با دست نازک کنین حدود ۲ یا ۳ میلی.
  • خمیر با آرد برنج گلوتینوس کشدار و لطیفه و به راحتی پهن و نازک میشه.
  • حتما در یخچال نگهداری کنین و طرف ۲ یا ۳ روز مصرف کنین و گرنه بذارین فریزر.
  • میتونین به جای گانش هر نوع کرم، شکلات یا بستنی استفاده کنین اما حتما باید فریز شده و سرد باشه که بتونین داخل خمیر بذارین.

طرز تهیه موچی ژاپنی به روش اصلی

4.2/5 - (4 امتیاز)