دسر کرم قهوه یه دسر مجلسی و شیک و خیلی خیلی خوشمزهست. اگه از عاشقای قهوه و شکلات هستید، عاشق این دسر خوشمزه هم میشید.
مواد لازم برای دسر کرم قهوه مغزدار مجلسی
برای لایه میانی:
- پودر ژله نصف بسته (با طعم دلخواه)
- آب جوش نصف بسته
- شیر یه چهارم لیوان
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم میزاریم روی کتری تا ذراتش حل بشه و یکدست بشه. سپس اجازه میدیم تا سرد بشه و بهش شیر رو اضافه میکنیم و میریزیم توی ظرف میزاریم یخچال تا ببنده. من برای راحتی کار سلفون انداختم.
برای کرم قهوه
- پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
- آب سرد دوسوم لیوان
- مرحله دوم:
- شیر سه لیوان
- شکر سه چهارم لیوان
- خامه دوسوم بسته
- نسکافه فوری یا گلد دو قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو یه قاشق غذاخوری برای قسمت تیره
آموزش روش تهیه دسر کرم قهوه مغزدار مجلسی
برای شروع ابتدا پودر ژلاتین رو به همرا آب سرد مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت کتری تا بن ماری بشه و اسفنجی بشه.
شیر و به همراه شکر داخل ظرف میریزیم میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه نیاز نیست شیر بجوشه.
خامه رو با یه مقدار شیر یکدست میکنیم و به شیرو شکر اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
حالا پودر نسکافه رو اضافه میکنیم و در آخر ژلاتین بن ماری شده.
قالب رو چرب میکنیم و مواد دسرو میریزیم داخل قالب.
نکته: اگر قالبتون طرح دار بود میتونید مقداری از مواد بردارین و با پودر کاکائو مخلوط میکنیم میریزیم داخل قسمت طرح دار تا ببنده.
وقتی دسر خودش رو گرفت و نیم بند شد، ژله آماده شده رو روی دسر میزاریم و مابقی کرم قهوه رو میریزیم دوباره میزاریم یخچال تا کامل ببنده.
بعد از هشت ساعت دسر آمادست از قالب خارج کنید در حد چند ثانیه قالب رو درآب گرم قرار دهید تا به راحتی جدا شه.
نوش جان لذتشو ببرید.