تاتلی ایرمیک یه شیرینی ترکیه ای خوشمزه‌ست که با آرد سمولینا درست میشه و هر چی از خوشمزگی این شیرینی بگم کمه، فوق العاده خوشمزه و جذاب و راحت که اگر یک بار امتحان کنید دیگه شیرینی دیگه ای رو اتنخاب نخواهید کرد!


مواد لازم برای تهیه شیرینی تاتلی ایرمیک ترکیه ای

  • ماست نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • روغن مایع نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • کره ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد سمولینا یک لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد یک ونیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر خالی
  •  وانیل یک قاشق چای‌خوری

برای شربت

  • آب یک و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر یک و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آب لیمو یک قاشق غذاخوری

مواد میانی

  • پودر گردو یا پودر فندق (که البته گردو خوشمزه تره)
  • یک قاشق غذاخوری گلاب

آموزش دستور پخت شیرینی تاتلی ایرمیک خوشمزه و مجلسی ترکیه ای

تاتلی ایرمیک ترکیه

برای شروع ابتدا شکر و آب رو داخل ظرف روی حرارت متوسط تا شکر حل شه و جوش بیاد.

جوش که اومد، آب لیمو رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم یک ربع بجوشه، بعد خاموش کنید و بذارین سرد شه.

برای خمیر، روغن، کره، تخم مرغ که به دمای محیط رسیدن و ماست رو با هم مخلوط کنید.

سپس آرد سمولینا و وانیل و بکینگ پودر رو اضافه کنید و در آخر آرد الک کرده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک خمیر نرم بدست بیاد.

برای مواد میانی پودر گردو یا فندوق رو با گلاب کخلوط کنید و به صورت خمیر درش بیارین تا راحت تر کار کنید.

حالا از خمیر به انداره‌ی گردو بزرگ بردارین و وسطش رو گود کنید و از خمیر گردو به اندازه‌ی فندق وسطش بذارین وخوب گردش کنید وداخل آرد سمولینا بغلتونید وداخل سینی فر بچینید.

همه خمیر رو به همین صورت درست کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزین. البته بازم به دمای فرتون بستگی داره.

بعد از اینکه از فر در آوردین بلافاصله شربت سرد رو روش بریزین و صبر کنید تا شربت به خوردش بره. اگه یک شب تا صبح بمونه بهتره. نوش جان

Rate this post