تا حالا گلپایگان رفتید؟ یا کباب گلپایگان رو امتحان کردید؟ گلپایگانی ها کباب کوبیده رو بدون جوش شیرین درست میکنن و با گوشت خود گلپایگان!
این دستور پخت کباب کوبیده گلپایگانی رو از یه کبابی تو گلپایگان گرفتم پس با خیال راحت درست کنید و ازش طعم و مزه بی نظیرش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده گلپایگانی
- گوشت قلوه گاه گوسفند و راسته گوساله دو به یک 1 کیلو
- برای یک کیلو گوشت دویست گرم دنبه نیاز دارید که من کمتر استفاده میکنم
- دویست و پنجاه گرم پیاز را رنده کنید بعد آبشو بگیرید
- نمک و فلفل سیاه و زعفران دم شده به مقدار لازم
دستور پخت کباب کوبیده گلپایگانی
بهتره گوشت رو قبل از چرخ کردن یکی دو ساعت داخل یخچال قرار بدید (داغ و تازه نباشه) بعد چرخش کنید.
میتونید دوبار چرخ کنید که چسبندگیش بیشتر بشه.
آب پیازو کامل بگیرید و به اندازه ای ورز بدید که خوب چسبنده بشه بهتره گوشت رو چند بار کف ظرفتون بکوبید.
میتونید گوشت ورز داده شده را آماده کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار بدید تا به اصطلاح بیات بشه.
بعد که خواستید سیخ بگیرید باز یه کم ورز بدید دستتونو مرطوب کنید و سیخ بگیرد.
اگه وقت داشتید باز میتونید سیخ های گرفته شده را داخل یخچال بزارید.
آتیش رو آماده کنید سیخ ها را روش بزارید سریع شروع کنید به باد زدن و سریع برگردونید خیلی مهمه.
کنارش گوجه و فلفل و پیاز هم کباب کنید.
اگه این نکاتو رعایت کنید امکان نداره یه دونه سیخ کبابتون ریزش پیدا کنه.
با پلو زعفرونی نوش جان کنید.