کباب ترش تابه ای با گوشت چرخ کرده همون کباب تابه ای گیلان هست که خیلی خوشمزست! سبزی معطر هم بعضی ها میزنن ولی من نزدم چون میدونم شما هم ندارید پس نیاز نیست. همون طعم گوشت با این ادویه ها عالی میشه. من از تابه کوچیک استفاده کردم چون خواستم تپلی باشه.
اگه دوست دارید کبابتون کوچیک نشه و ظاهر زیبایی داشته باشه از گوشت بی چربی استفاده کنید. درست ظاهر زیباتر داره ولی از نظر طعم نه! بخاطر همین من همیشه با چربی استفاده میکنم تا طعم عالی و بافت نرم تری داشته باشه، پس ظاهرش نگاه نکنید.
مــواد لازم برای تهیه کباب ترش تابه ای با گوشت چرخ کرده
- گوشت چرخ کرده سیصد گرم
- پـیاز یک عدد درشت
- آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری
- سیر دو حبه
- آب یک و نیم لیوان
- زعفران دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
- گـردو صد گـرم پودر شده
- رب انار ملس چهار قاشق غذاخوری
- رب گـوجه یک قاشق غذاخوری
- پـیاز بـرای سس یک قاشق غذاخوری سرخالی
طرز تهیه کباب ترش تابه ای با گوشت چرخ کرده
اول از همه گـوشت چرخ کرده گوساله که میتونید گـوسفندی هم استفاده کنید بستگی به ذائقه شما داره همراه ادویـه های نوشته شده، آرد نخودچی، سیر و پیاز رنـده ریز زده که آبش گرفتید خوب ورز بدید. یک ساعتی بزارید داخل یخچال. سی گرم کره رو قشنگ به کف تابه بـمالید.
گـوشت داخلش بریزید پهن کنید. بعد برش بزنید و بزارید روی شعله کم. بقیه کره رو هم رو حبه های ریز کنید و روش بزارید در تابه رو بزارید تا گوشت آب بندازه بعد سرخ بشه.
تـا پختن گـوشت سس شو آماده کنید. یک عدد پیاز رنده ریز بزنید تفت بدید سبک شد روغن و مقدار کمی زردچوبه بزنید گردو پودر شده رو اضافه کنید. گردو نباید حالت خمیری باشه و باید پـودری باشه تا موقع خوردن حس بشه.
بعد رب گوجه و رب انار اضافه کنید یک ونیم آب بریزید بزارید ده دقیقه ای جوش ریز بزنید.
در این مرحله گوشت سرخ شده رو برگردونید زعفران بزنید پنج دقیقه شد سس بریزید در تابه رو بزارید روی شعله کم تا چهل دقیقه تا سس کامل به خورد گوشت بره و گردو روغنش پس بده. بعد کنار عزیزانتون نوش جان کنید.