کباب سلطان یا سلطان کباب ترکیه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه هست که می تونید خیلی راحت تو خونه درست کنید و از طعم و مزه بی نظیرش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کباب سلطان ترکیه برای 5 تا 6 نفر
مواد لازم برای سرخ کرده گوشت
- 1 کیلوگرم گوشت گوساله قیمهای
- 2 عدد پیاز خرد شده
- 2 حبه سیر له شده
- 2 عدد فلفل کاپیای قرمز خرد شده(فلفل ترکیهای)
- 2 عدد فلفل سبز خرد شده
- 2 عدد گوجهفرنگی نگینی خرد شده
- 2 عدد هویج خرد شده
- 1 لیوان نخودفرنگی آب پز شده
- 1 قاشقغذاخوری رب گوجهفرنگی
- 1 قاشقغذاخوری کره
- 1 و نیم قاشقمرباخوری نمک
- 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفلسیاه
- 1 استکان آب (یا نصف لیوان)
- نصف استکان روغنمایع (یک چهارم لیوان)
مواد لازم برای کرپ
- 3 عدد تخممرغ
- 2 لیوان شیر
- 1 لیوان آب
- 2 لیوان آرد
- نصف قاشقچایخوری نمک
(اندازه لیوان استفاده شده 220 میلی)
مواد لازم برای سس بشامل
- 1 قاشقغذاخوری کره
- 2 قاشقغذاخوری آرد
- 2 لیوان شیر
- نصف قاشقچایخوری نمک
- مقدار خیلی کمی فلفلسیاه
مواد لازم برای روی کباب
- 1 کاسه کوچک پنیر پیتزا
دستور پخت کباب سلطان ترکیه به روش اصلی
برای شروع ابتدا گوشتهای قیمهای ریز خرد شده را داخل روغن مایع تفت دهید و در ماهیتابه را ببندید با حرارت کم بصورت آهسته بپزد.
درصورت دلخواه میتوانید آبپز کنید من داخل قابلمه چدن بدون اضافه کردن آب، با آب خودش پختم. به گوشتهای پخته شده کره، پیاز، سیر اضافه کرده 2 دقیقه سرخ کنید سپس هویج، فلفل، گوجهفرنگی مکعبی ریز خرد شده و نخودفرنگی را اضافه کرده در آخر رب و ادویه و آب را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و با در بسته و حرارت کم 10 دقیقه بپزید.
برای تهیه کرپ، تمام مواد را با هم مخلوط کرده از مایه کرپ داخل ماهیتابه سایز متوسط بریزید و پشت و رو بپزید. دقیقاً 12 عدد کرپ اماده میشود.
کرپ پخته شده را داخل کاسه کوچکی گذاشته داخل آن مقداری از مخلوط مواد گوشتی گذاشته کنارههای کرپ را تا کنید و ببندید، برگردانید و داخل سینی بچینید. و همان کار را برای تمام کرپها انجام دهید.
برای تهیه سس بشامل کره را داخل قابلمه کوچکی آب کنید آرد را اضافه کنید و تا وقتی که خامی آرد گرفته شود تفت دهید.
سپس شیر را کم کم بریزید و همزمان با همزن دستی هم بزنید نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید وقتی جوشید از روی اجاق بردارید. سس بشامل را روی کرپ ها بریزید و پنیر پیتزا هم بریزید.داخل فر 190 درجه از قبل گرم شده تا وقتی کمی سرخ شوند بپزید حدوداً نیم ساعت.
نکته مهم: با این اندازهها دقیقاً 12 عدد کرپ آماده میشود و مواد گوشتی هم کاملاً برای پر کردن داخل آنها کافیست. درصورت دلخواه میتوانید با همین مواد و به جای گوشت از مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید.