چیز کیک گل محمدی یا چیز کیک گل سرخ یا چیز کیک گل رز یکی از چیز کیک های خوشمزه با عطر و طعم و رنگ بی نظیره و مطمئن باشید که به امتحانش می ارزه!


مواد لازم برای تهیه چیز کیک گل رز

مواد لازم برای کراست
  • بیسکوئیت ۲۵۰ گرم
  • کره ۱۲۵ گرم
  • گلبرگ گل محمدی ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کیک گل محمدی
  • آرد همه منظوره ۶۰ گرم
  • پودر شکر ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
  • روغن ۲۵ میلی لیتر
  • کِرد ۳۵ میلی لیتر (توضیح میدم)
  • شیر ۵۰ میلی لیتر
  • اسانس رز ۲ قطره (از گلاب دو آتیشه میشه بجای اسانس استفاده کرد. هدف اینه که در حجم خیلی کم ولی عطر کافی به کیک بده.)
  • گلبرگ گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای چیز کیک گل

  • پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
  • شیر عسلی ۲۵۰ میلی لیتر
  • خامه ۱۰۰ میلی لیتر
  • اسانس رز ۳ تا ۴ قطره
  • رنگ صورتی ۳ تا ۴ قطره

دستور پخت چیز کیک گل رز

طرز تهیه چیز کیک گل رز

برای شروع ابتدا بیسکوئیت و گلبرگ ه ارا داخل غذاساز ریخته و پودر کنید.

سپس کره ذوب شده را کم کم اضافه کرده در حدی بشه وقتی توی دست فشار میدید و دست رو باز میکنید متلاشی نشه.

دیواره قالب ۱۷ یا ۱۸ سانت کامل پوشش داده با ته قاشق یا لیوان پرس کنید.

تاکید بر استفاده از قالب کف جدا شده است اما اگر ندارید با چند لایه کاغذ روغنی و آلومینیوم کف و دیواره را پوشش دهید و پس از پایان پخت با کشیدن لبه های کاغذ چیز کیک به بیرون کشیده شود البته ریسکش زیاده بخصوص این مدل ها که دیواره چیز کیک هم از بیسکوئیت تشکیل شده.

قالب را کنار گذاشته و مواد کیک را آماده کنید.

آرد، پودر شکر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده سپس کِرد، شیر، اسانس و روغن را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.

در ایران کِرد صنعتی نداریم.

گلبرگ های گل را اضافه کرده و آرام مخلوط کنید این ترکیب را روی کراست ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

مدت زمان و دما را مطابق عملکرد فر خودتون تنظیم کنید، پخت کیک باید تقریبا کامل شده باشه که برید مرحله بعد چون اگر روی کیک هنوز شل باشه باعث مخلوط شدن با لایه پنیری میشه.

قالب را از فر خارج کرده و دمای فر را برای مرحله پخت بعدی ده درجه کم کنید.

اجازه بدید قالب در دمای محیط خنک بشه و شما لایه پنیری رو آماده کنید.

پنیر خامه ای و شیرعسلی را با همزن بزنید تا یکدست بشه (اصلا نیاز به همزدن زیاد اصلا نیست قرار نیست هوای زیادی داخل ترکیب بشه)

گلبرگ های گل و اسانس و رنگ صورتی را اضافه کرده چند ثانیه دیگر مخلوط کنید.

قالب را روی ۳ تا ۴ لایه فویل قرار داده بیرون قالب را کامل با فویل پوشش دهید که برای مرحله پخت بعدی، آب نفوذ نکند.

مواد لایه پنیر را داخل قالب ریخته. قالب را درون یک سینی و یا قالب بزرگتر قرار داده و داخل قالب بزرگتر را با آب جوش به ارتفاع ۲ سانت پر کنید مجموعه دو قالب را داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

دقت کنید دمای فرا مطابق عملکرد فر خودتون تنظیم کنید. مدت زمان پخت هم بستگی به این داره ک مایلید چیز کیکتون بافتش چطور باشه. اگر می خواهید بافت خامه ای داشته باشد پخت را تا زمانی که وقتی قالب را آروم تکان میدید وسطش میلرزه ولی دست میزنید دست نمیچسبه ادامه بدید ولی اگر میخواهید بافت کیک سفت تر باشه پخت را تا زمانی ادامه بدید که با تکان دادن قالب وسط کیک لرزش نداشته باشه ولی هنوز نرم باشه.

حالا فر را خاموش کنید، درب فر رو باز کنید و اجازه بدید قالب در همان شرایط داخل فر بمونه تا کامل کامل خنک بشه بعد از خنک شدن خیلی با احتیاط قالب را از داخل ظرف آب خارج کرده فویل ها رو جدا کنید و روی قالب را سلفون کشیده و اجازه بدید حداقل ۸ ساعت یا یک شب داخل یخچال خوب خوب خنک بشه فردای اون روز به محض خروج از یخچال با احتیاط از قالب خارج کرده و با چاقوی داغ برش بزنید.

نوش جان