جیب تاجر یه فینگر فود شیک و آسونه. با من همراه باشید تا از یه فینگر فود خوشمزه لذت ببرید.


مواد لازم برای تهيه جيب تاجر مرغ با نان تست

  • نان تست ۱ بسته
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
  • سیب‌ زمینی ۱ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ۳ قاشق غذاخوری
  • مایونز ۳ قاشق غذاخوری
  • خیارشور ۴ عدد
  • ذرت ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری و روغن به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه به مقداری کافی

روش تهيه ساندویچ جيب تاجر مرغ با نان تست

طرز تهيه جيب تاجر مرغ با نان تست

برای شروع ابتدا مواد میانی جیب تاجر را آماده می کنیم.

سینه مرغ را به همراه پیاز، آب و نمک و فلفل سیاه داخل بپزید و پس از اینکه مرغ پخت، خرد می کنیم.

ذرت آبپز را به همراه خیارشور خرد شده، جعفری ساطوری، سس مایونز و مقداری نمک، فلفل سیاه و انواع ادویه های دلخواه به مواد اضافه می کنیم.

حالا لبه های خشک نان تست را با چاقو می بریم، سپس دو عدد نان تست را روی هم قرار می دهیم و با وردنه به طور کامل صاف می کنیم تا به هم بچسبند.

به مقدار خیلی کم آب اسپری کنید و بعد روی هم بذارید تا کامل بچسبد.

حالا با قالب گرد نان تست های به هم چسبیده را قالب می زنیم. به همین شکل تمام نان تست را اماده می کنیم و قالب می زنیم.

سپس تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا از لختگی در بیایند.

در ادامه شیر را به همراه مقداری فلفل سیاه تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

آرد سوخاری را داخل ظرف گود بریزید.

مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا کاملا داغ شود، سپس نان های قالب زده را داخل تخم مرغ می زنیم، سپس در پودر سوخاری می زنیم و در آخر در روغن داغ می اندازیم تا به طور کامل سرخ شده و طلایی شوند.

وقتی در حال سرخ شدن بود نان ها پف‌میکنن.‌ وسط شان کاملا تو خالی می شه.

نان های سرخ شده را داخل توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان بره سپس نان ها را از وسط برش می زنیم.

با یه قاشق کوچک مواد میانی رو داخل هر نان برش خورده می ریزیم تا کاملا پر شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان

میتونید مایه ماکارونی یا تن ماهی داخلش بریزید و یا هرچیزی که دلخواهتون بود.


طرز تهيه جيب تاجر با نان تست و گوشت چرخ کرده

مواد لازم

  • نام تست ۱ بسته بزرگ
  • پودر سوخاری ۱ بسته
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ۱ سوم لیوان
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم داخل جیب تاجر

  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۱ بسته بزرگ
  • ذرت ۱ لیوان
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
  • نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا دور نون تست ها رو با چاقو میبریم، دو تا نون تست رو روی هم قرار میدیم و با وردنه کاملا صاف میکنیم تا کامل به هم بچسبن. بعد با قالب گرد فلزی نون‌ها رو قالب میزنیم.

دو عدد تخم مرغ رو با کمی شیر مخلوط کرده و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا از حالت لختگی دربیاد، کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.

نون‌های قالب زده رو اول داخل شیر و تخم مرغ میزنیم و بعد داخل پودر سوخاری میغلتونیم و این کار رو دو مرتبه تکرار میکنیم.

داخل تابه مقداری روغن ریخته و وقتی داغ شد، نون‌ها رو داخلش میندازیم و صبر میکنیم تا کامل پف کنه، وقتی هر دو طرف سرخ بشه،وسط نون کاملا تو خالی میشه.

بعد از سرخ شدن روی دستمال یا صافی گذاشته تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد از سرخ شدن همه نون ها اون هارو از وسط نصف میکنیم و داخلشون رو با مواد گوشتیمون پر میکنیم.

(از انواع سالاد‌های سرد هم با مواد مختلف میتونید برای داخلش استفاده کنین اما این ترکیب عالی میشه حتما امتحان کنین.)

پیاز رو رنده کرده و تفت میدیم، گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و کامل تفت میدیم، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن رو بهش اضافه میکنیم.

وقتی گوشت خوب سرخ شد ،قارچ های ورقه ای رو اضافه کرده، درب تابه رو میزاریم تا قارچ ها کاملا بپزن، وقتی آب قارچ ها کاملا کشیده شدن، فلفل دلمه ای خورد شده رو هم اضافه میکنیم و کمی دیگه تفت میدیم.

در آخر هم ذرت پخته رو اضافه میکنیم و داخل نون ها رو با اين مواد پر ميكنيم.