یه ساندویچ مدرسه یا مینی باگت فوق العاده خوشگل و خوشمزه که با انواع مواد میانی دلخواه میتونه پر بشه یا حتی خالی! یه گزینه عالی برای چاشت مدرسه دلبنداتون.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ برای مدرسه بچه ها
- آرد ۴۷۰ گرم (۳ لیوان) (آرد نول قوی، ستاره فانتزی یا هر آردی که مناسب پخت نان حجیم باشه.)
- شیرخشک قنادی ۳۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
- آب خنک ۲۸۰ تا ۳۰۰ گرم (۲.۵ لیوان) (به آبخور آردتون دقت کنید)
- روغن مایع ۳۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
- شکر ۵ گرم (۱ قاشق چای خوری)
- نمک ۷.۵ گرم ۲ قاشق چای خوری)
- مخمر فوری ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
دستور تهیه ساندویچ برای مدرسه بچه ها
طبق روال معمول اول ترکیب مواد خشک با آرد دستور بعد تدریجا اضافه کردن آب تا جایی که ماده خشکی کف ظرف نمونه.
ورز دادن و اضافه کردن روغن در پنج دقیقه آخر تا رسیدن به تست پنجره خوب. سپس خمیر چونه کرده و در ظرف در پوشیده به مدت ۴۵ دقیقه استراحت میدیم.
بعد از استراحت پف خمیرو گرفته و خمیر رو به ۱۰ تکه مساوی (۸۰ تا ۸۵ گرمی) تقسیم کرده و ده دقیقه استراحت میکنه و بعد هر چونه رو باز کرده و از مواد میانی دلخواه وسطش میذارید (من از ژامبون و کمی پنیر پیتزا استفاده کردم.) بعد خمیر رو رول باگتی کرده و داخل سینی فر با فاصله بچینید.
برای زیبایی با کمک تیغ چند خط روی رول هامون ایجاد کنید.
بعد خمیرها میره برای استراحت آخر تا زمانی که خمیر بالا بیاد و حجم دو برابری بگیره ( ۴۵ دقیقه بسته به محیطم زمان دادم).
بعد از حجم گیری رومال تخم مرغ کامل زده و میره برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بسته به فرتون به مدت ۱۵ تا نهایتا ۲۰ دقیقه تا کاملا مغز پخت و خوش رنگ بشه.
بعد از سرد شدن میتونید حتی نونها رو داخل کیسه فریزر گذاشته و فریز کنید و در موقع نیاز گرمشون کنید و از مینی باگت های خوشمزه و آماده تون به عنوان یه غذای آماده و سریع استفاده کنید..
نوش جونتون.