بیسکویت های بای بدون فر و بدون همزن رو می تونید تو خونه درست کنید و از طعم خوبش لذت ببریدو فقط به این نکته دقت داشته باشید که مقدار مواد اولیه مهمه و اندازه ها رو حتما رعایت کنید در آخر یه بیسکویت های بای خانگی خوشمزه و ترد داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه بیسکویت های بای بدون فر

  • آرد سفید ۲۱۵ گرم معادل یک لیوان و سه چهارم لیوان
  • شکر ۷۵ گرم معادل یک سوم لیوان
  • کره نرم ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ کوچک ۱ عدد
  • وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
  • شکلات چیپسی به مقدار لازم
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری

دستور پخت بیسکویت های بای بدون فر

طرز تهیه بیسکویت های بای بدون فر خانگی با طعم کارخانه ای

۱. همه‌ی مواد (آرد، شکر، کره، تخم مرغ و وانیل) را با هم مخلوط کنید و مواد رو نصف کنید.

۲. یک قاشق نشاسته ذرت به خمیر سفید و یک قاشق پودر کاکائو به نصف دیگر خمیربزنید تا خمیر دو رنگ داشته باشیم و خوب مخلوط کنید.

۳. نباید زیاد ورز بدید در حد یکدست شدن مواد کافیه.

۴. خمیر سفید و کاکائویی را به توپهای کوچولو انداره فندق یا نخود آماده کنید.۳ تا سفید،۳ تا کاکائویی به صورت دایره در کنار هم قرار بدید و از طرفین به هم نزدیک کنید تا به هم وصل بشن.

۵. وسطش رو چند تا شکلات چیپسی قرار بدید و روش رو بپوشونید و خمیر رو تو دست جمع کنید. تو سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بیسکوییت ها را با فاصله تو سینی بچینید.

شعله پخش‌کن از ده دقیقه زودتر بزارید رو شعله گاز و بیسکویت‌ها رو داخل کاغذ روغنی بچینید، در تابه رو ببندین یا دمکنی بزارید اگه تابه تون دو طرفه نیست تا وقتی که زیر شیرینیتون طلایی بشه حدودا نیم ساعت یا بیشتر، توجه کنید که اندازه تابه و شعله به هم بخوره و کوچیک و بزرگ نباشه.

۶ با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه. دمای فرها متغیر می باشد. بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید.

نکات مهم پخت بیسکویت های بای

  • بهتره پودر کاکائو رو الک کنید تا بهتر مخلوط بشه.
  • خمیر رو نباید بیش از حد ورز بدین چون به روغن می‌افته و روی بیسکوییت ترک میخوره.
  • میتونید تا خمیر گلوله میکنید اون یکی بزارید یخچال تا خنک بمونه اگه نیم ساعتی خمیر داخل نایلون داخل یخچال بزارید بهتره و به روغن نمیفته.

طرز تهیه بیسکویت رژیمی با آرد جو و شوید