هویج پلو با گوشت قلقلی و کشمش، یکی از انواع پلوهای اصیل ایرانیه که طعم و مزه فوق العادهای. بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید چون واقعا معرکه اس. گشنم شد اینقدر گفتم.
مواد لازم برای تهیه تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی و کشمش برای 4 نفر
- هویج ۲ عدد
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۲ حبه
- کره و روغن به مقدار لازم
- گوشت چرخ شده 250 گرم
- کشمش پلویی یک استکان
- برنج ۳ الی ۴ پیمانه
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زیره به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
دستور پخت تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی و کشمش
برای شروع ابتدا یه پیاز رو ریز خرد میکنیم و با ۲ حبه سیر له شده و روغن و کمی کره تفت میدیم یکم که طلایی شد.
هویج رنده شده یا نگینی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم نمک و فلفل و ادویه زیره رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم.
سپس ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به دلخواه بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.
گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده و آبگرفته را با نمک و فلفل و ادویه مخلوط و خوب ورز میدیم و در تابه بامقداری کره میزاریم کمی سرخ بشه و به هویج ها اضافه میکنیم.
برنج خیس خورده رو با مقدار معینی آب گرم و نمک و روغن مخلوط و میزاریم جوش بیاد مقداری از آب برنج که کم شد مواد هویج و گوشت رو بهش اضافه کرده و مخلوط میکنیم و با حرارت کم و دمکن میزاریم بپزه و دم بکشه.
میتونیم مرحله اول تا هویج رو که تفت دادیم ادامه بدیم گوشت قلقلی ها رو بهش اضافه کنیم.
برنج رو آبکش کنیم و از مواد هویج و قلقلی ها لابلا ی برنج بریزیم و برنج رو دم بدیم.
در آخر کشمش رو با کمی کره روی حرارت کم حدود 3 دقیقه تفت میدیم و در زمان سرو روی هویج پلو میریزیم.