حلوا شیر رو هم با آرد سفید و هم با آرد گندم می تونید درست کنید و هر دوش هم خوشمزه و عالی میشه. حلوای شیر فوق العاده خوشمزه و لطیفه!


مواد لازم برای تهیه حلوای شیر با آرد سفید یا آرد گندم

برای شهد

  • شکر یک و نیم پیمانه
  • شیر ۳ پیمانه
  • گلاب یک دوم پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • پودر هل نصف قاشق چای خوری

برای حلوای شیر

  • آرد سفید یا آرد گندم دو پیمانه
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن مایه یک دوم پیمانه

دستور پخت حلوای شیر با آرد سفید یا آرد گندم

طرز تهیه حلوای شیر با آرد سفید یا آرد گندم

ابتدا شهد رو آماده می کنیم. برای تهیه شهد ابتدا شکر رو بریزید داخل قابلمه شیر و گلاب رو بهش اضافه کنید و بزارید رو حرارت به محض اینکه شکر حل شد زعفران و پودر هل رو اضافه کنید شهد نباید جوش بزنه.

سپس حرارت رو خاموش کنید برید سراغ تفت دادن آرد.

برای تهیه حلوا آرد رو الک کنید داخل تابه. میتونید هر دوپیمانه رو آرد قنادی یا سنگک کار کنید یا مثل من ترکیبی کار کنید.

بعد با حوصله و حرارت پایین ارد رو تفت بدید به رنگ نسکافه ای بشه تقریبا ۴۰ دقیقه زمان برد تفت آردم.

بعد تفت حتما ارد رو الک و دوباره بریزید داخل تابه. کره و روغن مایه رو بهش اضافه کنید و باز ده تا یک ربع دیگه با حرارت پایین تفت بدید.

به رنگ دلخواه که رسید حالا شهد رو تو سه مرحله بهش اضافه و هم بزنید تا زمانی که حلوا جمع بشه.

حالا حلوا رو بکشید داخل ظرف سرو و هر مدل که خواستین تزئین کنید. من برای رزها از ماسوره 1M استفاده کردم.

برای قسمت شکلاتی حلوا هم تقریبا یک قاشق غذاخوری حالا بسته به مقدار حلوایی که میخواین شکلاتی کنین پودر کاکائو ریختم داخل کاسه مقداری آب جوش دادم روش و خوب حل کردم بعد چند قاشق حلوا بهش اضافه کردم و هم زدم تا شکلاتی شد.

با ماسوره 2D شروع کردم به زدن رزهای شکلاتی.

به این نکته توجه داشته باشید که همه ی حلواها مناسب رز زدن و کار با ماسوره نیستن. پس اگه دوست دارید با ماسوره کار کنید باید شهد حلواتون بیشتر از حد دستور باشه تا لطیف بشه و بشه با ماسوره کار کرد و نکته ی دیگه اینکه باید داغ داغ ماسوره بزنید نه اینکه بمونید تا خنک بشه.

نوش جونتون