حلوای شیر با آرد برنج یکی از دسرها و شیرینیهای محبوب در ایرانه. این حولوا رو هم با آرد برنج و هم با آرد گندوم میتونید درست کنید. اما با آرد برنج کمی متفاوت میشه و اگه یک باز امتحان کنید احتمالا خوشتون میاد.
این حلوا خیلی سریع آمادهمیشه و طعم خیلی خوبی داره و نیازی به تفت دادن و سرخ کردن طولانی نداره. در ادامه با دستور پخت حلوای شیر با آرد برنج مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه حلوای شیر با آرد برنج
- آرد برنج 1 لیوان
- شکر 1 لیوان سرخالی
- شیر 1 لیوان
- گلاب نصف لیوان
- مخلوط روغن مایع نصف لیوان
- زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری
- هل ساییده 1 قاشق چایخوری (به دلخواه)
طرز پخت حلوای شیر با آرد برنج به روش شمالی
مرحله اول، مخلوط کردن شیر و شکر
برای شروع ابتدا شیر و شکر و گلاب و زعفران و هل رو داخل یک قابلمه بریزید و مخلوط کنید. سپس قابلمه رو روی حرارت بذارید تا شکر تو شیر و گلاب حل بشه و جوش بخوره.
مرحله دوم، تفت دادن آرد
آرد رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط حدود پنج دقیقه تفت بدید تا خامیش گرفته بشه. نیازی نیست که آرد تغییر رنگ بده.
مرحله سوم، اضافه کردن روغن
بعد از اینکه آرد پنج دقیقه تفت خورد، آرد رو الک کنید و دوباره داخل قابلمه برگردونید و روغن رو به آرد اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن روغن، حدود سه دقیقه آرد رو روی حرارت ملایم تفت بدید و سرخ کنید. سپس شعله گاز رو خاموش کنید.
مرحله چهارم، اضافه کردن شیر
در این مرحله مخلوط شیر و گلاب و شکر رو کم کم به آرد اضافه کنید و مواد رو هم بزنید و مخلوط کنید تا شیر به خورد آرد بره.
سپس دوباره شعله گاز رو روشن کنید و حلوا رو هم بزنید. اگه خواستید حلوای شیر سفتتر بشه، حلوا رو به طور مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه.
نکات مهم و فوت وفن های تهیه حلوای شیر با آرد برنج
اگه خواستید که حلوای شیر رو از ماسوره رد کنید و شکوفه بزنید کمی روغن بیشتری بریزید.