حلوا عمانی سیاه در حقیقت مسقطی کاراملی خودمون هست که با شکر قهوه ای درست شده ولی خب خیلی خوشمزه و محبوبه که گفتم دستورش رو براتون بنویسم.
یکی از بهترین دستورهای این حلوا رو براتون پیدا کردم و خودم تست کردم. امیدوارم که دوستش داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا عمانی سیاه
- نشاسته ذرت یک پیمانه
- آب سرد دو پیمانه
- گلاب یک دوم پیمانه
- زعفران مقداری
- شکر قهوه ای یک پیمانه
- شکر سفید یک دوم پیمانه
- آب داغ یک پیمانه
- کره ذوب شده ۵۰ تا ۶۰ گرم
- پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
- آجیل خرد شده یک پیمانه
دستور پخت حلوا عمانی سیاه با نشاسته ذرت به روش اصلی
برای شروع ابتدا نشاسته ذرت را در آب سرد کاملا حل کنید طوری که هیچ گلوله ای نداشته باشد و کنار بگذارید.
زعفران را خوب سابیده و درون گلاب ریخته و اجازه بدید تا خوب رنگش رو پس بده. گلاب و زعفران هم کنار بگذارید.
شکر قهوه ای و سفید را داخل تابه با کف ضخیم روی حرارت ملایم قرار بدید تا کاملا ذوب شوند (بهتره هم نزنید و نیاز شد تابه رو تکان بدید تا حرارت به همه قسمت های شکر به صورت یکسان برسه)
شکر که ذوب شد یک پیمانه آب جوش رو کم کم به شکر کارامل شده اضافه کرده و هم بزنید.
یک دقیقه که جوشید و کاملا یکدست شد نشاسته حل شده را خوب همزده تا از حالت ته نشین خارج شده و به تابه در حال جوش اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا زمانی که ترکیب غلیظ شده و
اصطلاحا با کشیدن قاشق کف ظرف دیده شود حالا گلاب و زعفران را اضافه کرده مجددا هم بزنید تا یکدست شده و یکبار دیگر غلیظ شود.
در انتها هم پودر هل و کره را اضافه کرده و هم بزنید (بنظر می آید که کره زیاد بوده و جذب نمیشود ولی به هم زدن ادامه دهید کم کم جذب حلوا شده و براق میشود.)
در این زمان دیگر حلوا کاملا غلیظ شده و از ظرف جدا میشود.
یک پیمانه آجیل خرد شده را اضافه کرده مخلوط کنید و داخل یک ظرف مناسب که از قبل کف و دیواره های آن را چرب کرده اید و یا کاغذ روغنی انداخته اید ریخته و صاف کنید و روی حلوا را مجددا با بادام خرد شده تزئین کنید.
نوش جان