حلوا لوز مجلسی! این حلوا فکر کنم تنها حلوایی باشه که هم تو مراسمات ختم و خیرات و هم عروسی استفاده میشه چون خیلی نوع پختش و مزه ش به شیرینی نزدیکه اگه خوب درست بشه بینهایت خوشمزه ست! بریم ببینیم این حلوای لوز خوشمزه چطور درست میشه!

مواد لازم برای تهیه حلوا لوزی مجلسی

  • آرد قنادی ۳ کیلو
  • پودر قند یک و نیم کیلو
  • کره ۶۰۰ گرم
  • روغن جامد ۷۵۰ تا ۸۰۰ گرم
  • وانیل یک قاشق غذاخوری با احتیاط بریزید چون نوع وانیل با هم فرق داره
  • آرد نخودچی ۱ پیمانه
  • پودر پسته برای تزئین روی حلوا

دستور پخت حلوا لوز مجلسی و شیک و خوشمزه

طرز تهیه حلوا لوزی مجلسی
برای شروع ابتدا آرد رو الک کنید. (آرد باید آرد قنادی باشه) با حرارت خیلی پایین سه ساعت تفت بدید از کنارش تکون نخورید مدام هم بزنید آرد اصلا نباید تغییر رنگ بده باید یکدست تفت بخوره پس لطفا صبر حوصله داشته باشید تا نتیجه لذت بخش باشه.

تو این حلوا تفت دادن آردش خیلی مهمه.

بعد اینکه خوب تفت داده شد، دیگه با حرارت گاز کاری نداریم بعد تفت دادن آرد گاز رو خاموش کرده و آرد رو الک کرده تا گلوله های آرد جدا بشه.

آرد نخودچی رو هم کمی تفت داده حدودا ۷ تا ۱۰ دقیقه باز نباید تغییر رنگ بده بعد به بقیه آرد الک واضافه کرده دوستان آرد نخودچی رو جداگانه تفت بدید و موقع الک کردن آرد به اون اضافه کنید.

بعد کمی خنک شدن آرد یعنی باید ولرم باشه این ترکیب آرد حالا پودر قند رو هم الک کرده به آرد اضافه میکنیم وانیل برای عطرش اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم کره و روغن رو روی حرارت گذاشته تا فقط درحد آب شدن باشه.

وقتی آب شد کم کم به آرد و پودر قند اضافه کرده و با دست خوب ورز میدیم مواظب باشید همه کره و روغن رو یکدفعه به آرد اضافه نکنید کم کم با ورز دادن زیاد این حلوا آماده میشه.

بعد داخل سینی خوب پهن کنید به قطر نیم سانت با کف دست ضربه بزنید تا یکدست و خوب خوب دربیاد روشو پودر پسته ریخته و باز با کف دست آروم بزنید تا بشینه رو حلوا سینی های حلوا رو بزارید کنار همین که ولرم شدن نزارید کامل ببنده بعد با یه چاقوی تیز برش بزنید و داخل ظرف سرو بچینید.

این حلوا تفت دادن آردش کمی زمانبره ولی در عوض یه حلوای فوق العاده خوشمزه لطیف و ترد خواهید داشت از اون مدل حلوا که تو دهن آب میشه و ماندگاری بالایی داره من حتی تو یخچال بیشتر از یک ماه هم نگه داشتم.

این حلوا رو قدیما بیشتر با روغن حیوانی و روغن جامد درست میکردن ولی خب الان بخاطر اینکه همه عطر و طعم روغن حیوانی رو نمیپسندن کره استفاده میکنن.

نوش جونتون