حلیم مرغ با جو دوسر پرک خیلی سریع آماده میشه و دستور پخت خیلی راحتی داره و فوق‌العاده خوشمزه هست. این حلیم رو با بوقلمون هم می‌تونید درست کنید.

برای تهیه این حلیم مرغ فوری از جو دوسر پرک یا جو پرک استفاده میشه و به دلیل زمان کمی که جو پرک یا دوسر پرک برای پخت نیاز داره، این حلیم مرغ خیلی زود آماده میشه. در ادامه با دستور پخت حلیم مرغ با جوی پرک مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه حلیم مرغ با جو دوسر پرک

  • جو دو سر پرک (یا جو پرک) 1 لیوان
  • آب 3 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • نصف یک سینه مرغ
  • چوب دارچین یک تکه
  • پیاز 1 عدد
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین 1 قاشق چای‌خوری
  • کره 25 گرم
  • کنجد 2 قاشق غذاخوری

این مقدار مواد اولیه برای تهیه حلیم مرغ با جوی پرک برای 3 تا 4 نفر کافیه.

برای تهیه حلیم بوقلمون با جو پرک حدود 200 گرم گوشت سینه بوقلمون کافیه.


طرز تهیه حلیم مرغ با جو دو سر پرک

طرز تهیه حلیم مرغ با جو دوسر پرک

مرحله اول، پختن مرغ یا بوقلمون

برای شروع ابتدا سینه مرغ رو به همراه پیاز، یک تکه چوب دارچین، کمی نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و به همراه 3 لیوان آب روی حرارت متوسط بذارید و حدود 30 تا 45 دقیقه زمان بدید تا کامل بپزه. گوشت بوقلمون به زمان بیشتری برای پخت نیاز داره.

وقتی که مرغ پخت و خنک شد، استخوان‌هاشو جدا کنید و مرغ رو ریش ریش کنید یا ریز خرد کنید. آب مرغ رو هم صاف کنید چون در مراحل بعد به حلیم مرغ اضافه میکنیم.


مرحله دوم، پختن جو پرک

جو پرک یا جو دوسر پرک رو داخل قابلمه بریزید و به همراه سه لیوان آب حدود 30 دقیقه زمان بدید تا بپزه.

بعد از پخت، جو پرک رو با گوشت‌کوب برقی یا گوشت‌کوب معمولی خوب بکوبید تا پوره و یکدست بشه. از میکسر یا غذاساز هم می‌تونید استفاده کنید.


مرحله سوم، اضافه کردن شیر

بعد از میکس کردن، جو رو روی حرارت متوسط بذارید و شیر رو به جو اضافه کنید و هم بزنید تا حدود 10 دقیه بعد به غلظت مناسب برسه. اگه مواد خیلی غلیظ بود آب مرغ صاف شده رو کم کم به حلیم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسید.


مرحله چهارم، اضافه کردن مرغ ریش ریش

بعد از اینکه مواد به غلظت مناسب رسید، مرغ ریش شده رو اضافه کنید و هلیم رو هم بزنید. نمک حلیم رو اندازه کنید و سپس کره رو به حلیم اضافه کنید و هم بزنید.

حلیم مرغ با جوی پرک آماده شده. داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و با کنجد و پودر دارچین تزئین و سرو کنید.


نکات مهم و فوت و فن های پخت حلیم مرغ با جو پرک

  • اگه حلیم شیرین دوست دارید در زمان سرو مقداری شیره انگور یا شیره خرما یا شکر روی حلیم بریزید.
  •  حلیم باید نه خیلی غلیظ باشه و نه خیلی آبکی.
  • حلیم بعد ازبعد سرد شدن غلیظ تر میشه.
  • اگه حلیم خیلی غلیظ شد میتونید مقداری آب مرغ یا شیر به حلیم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه حلیم فوری با جو پرک و شیر