طرز تهیه حلیم با لوبیا قرمز یا کشکک خیلی راحته. به نظرم دیگه وقتش بود این غذای اصیل و محلی و خوشمزه و مقوی آشنا بشید. ایشون کشکک هستن اما هیچ اثری از کشک توش نیست.
حلیم با لوبیا قرمز یه حلیم خیلی خوشمزه است که با شکر و شیره انگور و روغن حیوانی درست میشه و یه صبحونه بینظیره.
مواد لازم برای تهیه حلیم لوبیا قرمز برای ۴ نفر
- لوبیا قرمز (فقط با لوبیا قرمز، چیتی نمیشه) دو لیوان
- بلغور گندم (اُروش) یک و نیم لیوان
- گوشت چربی دار ترجیحا گوسفندی ۲۰۰ گرم یا کمتر
- روغن حیوونی (کرمانشاهی)
- شیره انگور یا شکر برای روی آش
دستور پخت حلیم با لوبیا قرمز یا غذای محلی کشکک
قبل از شروع ابتدا لوبیا رو حداقل ۲۴ ساعت و بلغور رو ۱۲ ساعت خیس کنید و چند مرتبه آبش رو عوض کنید.
بعد گوشت و لوبیا و بلغور رو بزارید باهم بپزه حدود پنج ساعت طول میکشه.
تو این مدت هم بزنید تا ته نگیره اما اگر ته گرفت اصلا هم نزنید و قابلمه رو عوض کنید وقتی گوشت و لوبیا کاملا نرم شدن شعله رو برنجی کنید و دم کنی بزارید حدود دو ساعت بمونه تا حسابی لعاب بزنه.
ممکنه تو این مدت کمی ته بگیره و چون لوبیاها که تهدیگی شدن سفتن اصلا هم نزنید که قاطی آش بشن قابلمه رو عوض کنید.
حدود یک ربع آش رو به بدنه قابلمه با ملاقه یا کفگیر بکوبید تا گوشت و مقداری از لوبیاها حسابی له بشه و عین حلیم پِی بزنه.
بعد روش روغن حیوونی بریزید و با شیره انگور یا شکر عین حلیم نوش جان کنید این یه غذای خیلی پرطرفدار و اصیل تو مناطق لر نشین هست. نوش جان
بسیار عالی
مرسی عزیزم.
اسمش حلیم سرخه است
مرسی نازی جان