نان سوپ گریسینی از اسمش معلومه چیه. اگه به پخت نون تو خونه علاقه دارید، پیشنهاد می کنم این نون ترد و خوشمزه که مخصوص سوپ هست رو امتحان کنید. بریم برای پخت گریسینی ترد و خانگی، بدون مواد افزودنی. در صورت تمایل، می توانید قبل از پخت روی نان ها ، هر ادویه ای را که علاقمندید بپاشید.
مواد لازم برای تهیه نان سوپ گریسینی
- 300 گرم آرد (2 لیوان + 1 قاشق غذاخوری)
- 175 میلی لیتر آب (3/4 لیوان)
- 1 قاشق غذاخوری خمیرمایه
- 45 میلی لیتر روغن زیتون (3 قاشق غذاخوری)
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق مرباخوری شکر
طرز تهیه نان سوپ گریسینی
برای شروع ابتدا آرد الک شده، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. نمک را در آب ریخته هم و بزنید و همراه با روغن زیتون به خمیر اضافه کنید.
خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید. (مقدار آب بستگی به نوع آرد و آبخور ارد داره اگر خمیر خشک بود یک قاشق تب اضافه کنین و خمیر رو ورز بدین تا خمیر نرمو اطیف بشه ولی یهو آب اضافه نکنین که خمیر شل بشه و مجبور شین ارد اضافه کنین که کیفیت نون خراب میشه)
سپس روی خمیر را با یک سلفون پوشانده، اجازه دهید به مدت 1 ساعت تخمیر شود. کاغذ روغنی را درون سینی پخت قرار دهید و خمیر را با دست دراز کرده و آن را روی سینی مستطیل پخش کنید.
حدود 1 قاشق روغن زیتون را روی آنها بمالید و 1 ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید.
خمیر را به صورت نوارهای باریک برش دهید و روی سینی با کمی کشش و چرخش مرتب کنید.
از ادویه های دلخواه خود روی آنها بپاشید. من ساده درست کردم.
سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید. نوش جان