تارت آلبالو یکی از شیرینی های ترکیه ای خیلی ترد و خوشمزه ست و خیلی هم راحت درست میشه. امیدوارم این تارت های آلبالو رو امتحان کنین و از خوردنش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه تارت آلبالو ترکیه ای
مواد لازم برای خمیر تارت
- 100 گرم کره یا مارگارین
- 1 استکان روغن مایع
- 1 استکان پودر نشاسته (گندم یا ذرت)
- 1 استکان ماست
- 1 استکان شکر دانه ریز یا پودر قند
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 بسته وانیل شکری معادل نصف قاشق مرباخوری
- 1 بسته بکینگ پودر معادل یک قاشق مرباخوری
- 5 لیوان آرد (کنترل شده اضافه کنید، بسته به کیفیت آرد می توانید کمی بیشتر اضافه یا کاهش دهید)
مواد لازم برای سس آلبالو
- 300 گرم آلبالو
- 1 استکان شکر
- 2 ق غ نشاسته ذرت
- 1 استکان آب
- برای تزئین
- شکر پودر شده و یا پودر قند.
منظور از استکان، نصف ليوان دسته دار فرانسویه
طرز تهیه تارت آلبالو ترکیه ای
برای شروع ابتدا سس آلبالو رو آماده میکنیم، آلبالو رو شسته و هسته هاشو جدا میکنیم، داخل تابه میریزیم و شکر رو بهش اضافه میکنیم، میزاریم با حرارت کم بپزند، سپس نشاسته ذرت رو با 1 استکان آب سرد مخلوط میکنیم تا کاملا حل شود و به آلبالو ها اضافه میکنیم ،مرتب هم میزنیم تا سس ما غليظ شود. سپس از روی حرارت برمیداریم تا خنک شوند.
برای تهیه خمیر ابتدا کره به دمای محیط رسیده، پودر قند، وانیل و تخم مرغ کامل رو داخل کاسه بریزید و با همزن مخلوط کنید، بعد ماست، نشاسته ی ذرت و روغن مایع رو را اضافه کنید و دوباره با همزن مخلوط کنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر رو الک میکنیم و کم کم به مواد می افزاییم تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نمیچسبد بدست اورید بعد داخل نایلون نيم ساعت در يخچال استراحت میدهیم.
سپس يک مشت از خمیر رو نگه میداریم برای روی تارت هامون.
قالب هاتون رو با روغن مایع چرب کنید، اگه از قالب سلیکونی استفاده میکنین، نیازی به چرب کردن نیست، حالا از خمیر گلولههای کوچکی اندازه گردو برداشته و گرد میکنیم و داخل قالب بزارید و با دست یا هر وسیله ای گود کنید مانند فيلم و بعد از مواد داخلی داخل تارت ها رو پر میکنیم.
کمی از خمیر که نگه داشته بوديم رو ابتدا 2 قاشق آرد بهش اضافه میکنیم تا يکم سفت شه و قابل رنده کردن بشه، پس از رنده کردن روی تارت ها رو پر میکنیم.
قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه، پس از آماده شدن از قالبها جدا کرده و روشون پودر قند الک میکنیم. نوش جان